Złe ceny wyjęcia klejnotów ze statku

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ๖ۣۖβ๖ۣۣۖۜÕ๖ۣۜŝ๖ۣۜKÏ™, 21 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam. Dziś postanowiłem wyjąć klejnoty z mojego statku i włożyć nowe. Gdy włożyłem jeden było napisane, że będzie to kosztować 2.500 Pereł, a pobrało 3.500. To samo było z drugim klejnotem. Pisało, że potrzebuje 1500, a kosztowało 2500 :)

2. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Czy na pewno pobrało Ci perły podczas wkładania klejnotów? Czy podczas ich zdejmowania? Zakładanie klejnotów jest opcją darmową, perły są pobierane jedynie podczas ich ściągania.

//edit
    Na swoim koncie sprawdzałem i cena usunięcia z gniazda klejnotu wynosiła 4.000 pereł i pobrało 4.000 pereł w chwili jego wyciągnięcia.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 kwietnia 2016
  3. No chodzi tu o wyjmowanie klejnotów. U mnie sytuacja jest następująca. Załącze tutaj screena
    [​IMG]// Edit. I nie wiem dlaczego pobrało mi jeszcze te 1500 pereł skoro wyciągałem tylko dwa klejnoty :D

Ostatnie edytowanie: 21 kwietnia 2016
  4. .BlackSabbath.

.BlackSabbath. Moguł forum

pobrało jak zdejmowałeś ze statku,zobacz ceny za klejnot gładki '' 9. czysty 2.000 pereł
    10. oszlifowany 2.500 pereł
    11. precyzyjnie oszlifowany 3.000 pereł
    12. gładki 3.500 pereł ''

5. Ale mi nie chodzi nawet o te perły, tylko, że było źle napisane w porcie :D

6. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Sprawdziłem i wszystko pokazuje prawidłowo. Czy już wszystko pokazuje Ci prawidłowo, masz jeszcze jakies pytania ?

7. Post był w sumie 2 miesiące temu ale wszystko ok ;)
    Do zamknięcia :)

8. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Zatem na życzenie zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.