Pomoc techniczna źle zakupiłem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika *HMS^VICTORY*, 7 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *HMS^VICTORY*

*HMS^VICTORY* Moguł forum

Mam pyanie prośbę przez pomyłkę kupiłem dziś piratów za perły coś mi się zawiesiło prosiłbym o zwrot tej tranzakcji bardzo proszę. jakis lag był
    wpies z dziennika
    2016-11-07 14:47:15 Zamówiono 10000 x Doświadczony pirat. Powód: Handlarz -475'000 Perły
    napisałem do PT

na maila dostaje ze twoja wiadomość nie zostałą dostarczona z powodu błędów wiec jak ja mam sie kontaktowac z pomoca techniczną jestescie w stanie mi to wytłumaczyc
    moje ID 58/12350729

Ostatnie edytowanie: 7 listopada 2016
  2. MilKaCaRameL

MilKaCaRameL Koneser forum

mail do nich dojdzie spokojnie za każdym razem z automatu jest wysyłana taka wiadomość :) a co do samej pomyłki marne szansę. BP nie anuluje Ci tego na 100%. Ale próbuj może będziesz wyjątkowy.

3. *HMS^VICTORY*

Ale miło z ich strony :) perły wróciły szybko :) dzieki mozna zamknąć

4. GUATEMAL

GUATEMAL Okazjonalny autor

ale bajki wypisujesz na pewno ci nie zwrócili , napisz co naprawdę ci odpisali.

5. *HMS^VICTORY*

Nie muszę ci nic udowadniać po prostu widzę co jest na moim koncie kupiłem piratów w ilości jakiej opisałem a teraz ich nie ma a są perły z powrotem co tu dziwnego. PT - pomogli spisali sie

6. To cieszymy sie ze udalo sie rozwiazac problem :)
    Zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.