złoto na minusie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika budziczekxd, 12 września 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. budziczekxd

budziczekxd Okazjonalny autor

Witam, mam problem ponieważ mam złoto na minusie, co nasz dział pomocy radzi:
    ......
    No chyba coś się pomyliło,wtedy tracę te kilkanaście baniek złota, druga kwestia to ten dług rośnie cały czas z dnia na dzień, czemu ja mam sam naprawiać wasze błędy?

Oczywiście ze strony BP temat zamknięty i dla nich robota skończona, z mojej strony poszedł drugi ticket i oczywiście leci temat na forum aby inni wiedzieli co zrobić w takiej sytuacji

Zabronione jest publikowanie treści korenspondencji z PT. Tym razem otrzegam tutaj. MOD BRUTUS.

2. BlueMagic

BlueMagic Forumowy żółtodziób

Nabij tyle ile masz na - i po sprawie, fakt, ze tez o to pytalem, bo tez mi sie to przytrafia, no ale chyba innej drogi nie ma do czasu naprawy.

3. MOD_Lynx

MOD_Lynx Guest

Brak aktywności w temacie, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.