Zmiana Armat

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika ۩Albert۩, 26 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ۩Albert۩

۩Albert۩ Forumowy żółtodziób

Witam Szanownych graczy mam taki pomysł żeby poprawili nam wygodę gry zmiany armat. A dokładnie chodzi mi o 1 przycisk i zmieniasz armatki do walki albo do bicia botów NP ktoś ciebie leje a ty jednym kliknięciem na klawiaturze zmieniasz armatki z admiralskich na voodu co o tym sądzicie :)

2. SowQa

SowQa Okazjonalny autor

Podczas walki w ogóle nie można zmienić armat zdjąć zagli itp.
    Jedyne co możesz zrobić, to manewrować talentami i kasztelami, kulami i wspomagac się innymi dodatkami ze świata gry, których i tak nie bede wymieniał, bo i tak każdy wie o co chodzi ..
    Fajnie jak by w ogóle dało się coś zrobić na statku pod czas ataku .. Na logike biorąc powinno się dać manewrować armatami żaglami itp. Oczywiście kiedyś się dało dzisiaj wygląda na to, że jak ktoś cie topi to załoga jest sparaliżowana i nie jest w stanie co kolwiek dobrze że chociaż ktoś im pozwoli abordować, ale co zrobić.. Dla mnie to troche patola ale no cóż to jest SF trzeba się dostopsować do warunków tej że gry. Pomysł oczywiście spoko, ale biorąc pod uwage 1-sze zdanie. nie sądze by to w jakikolwiek weszło w życie tego serwera ..
    Pozdrawiam i życzę miłej przyjemniej gry :)

3. IPlay4Free

IPlay4Free Czeladnik forum

Jest coś takiego w DO, ale tam znacznie ułatwia i wręcz niszczy rozrywkę dla początkujących, którzy nie mają szans na rozwój bo byłby to buff głównie dla średnio- i mocno- rozwiniętych graczy.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.