Zmiana języka

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika GiteS_MalineS, 7 października 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. GiteS_MalineS

GiteS_MalineS Czeladnik forum

Witam,
    czy istnieje jakiś sposób na zmiane języka w grze. Chodzi mi o to czy na zagranicznym serwerze mogę jakos mieć polski jezyk.

Pozdrawiam

2. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

Screenshot_14.png

Zanim zalogujesz sie do gry, wybierz jezyk.

3. GiteS_MalineS

GiteS_MalineS Czeladnik forum

Nie sprecyzowałem pytania, chodzi mi o serwer skandynawski, czy w jakiś sposób mogę ustawić tam język polski

4. ρσмρєℓιυѕɀ

ρσмρєℓιυѕɀ Okazjonalny autor

Nie ma takiej możliwości, jedynie na serwerach globalnych masz język PL. A na każdym innym ( dotyczącym konkretnego państwa/regionu) obowiązuje język którym dany region się posługuje.

5. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

Tak jak kolega napisal - nie ma takiej mozliwosci.

6. Fortitudo

Fortitudo Forumowy żółtodziób

Myślę że taka opcja jest niezbędna w grze, jako że jestem graczem na zagranicznym serwerze, który nie posiada swojego forum a gra jest po innym języku i nie da się przetłumaczyć praktycznie nic bo wychodzą głupoty.

7. ρσмρєℓιυѕɀ

ρσмρєℓιυѕɀ Okazjonalny autor

Nie rozumiem.
    Skoro zdecydowaliście się na grę na zagranicznym forum to trzeba liczyć się z tym, że będą tam informacje przekazywane w języku serwera.
    Jedziesz na wakacje za granicą i masz wszystko przetłumaczone na język ojczysty?!

Tutaj masz o tyle łatwiej, że możesz zajrzeć na polskie forum i przeczytać potrzebne informacje. Synchronizacje i eventy + naprawy problemów zazwyczaj dotyczą całej gry..

BA_PP187 lubi to.
  8. Fortitudo

Fortitudo Forumowy żółtodziób

Gram na zagranicznym serwerze a nie forum, gram około 11 lat i nie mam z tym problemu, i obcy język nie przeszkadza mi w grze, lecz forum językowe dla mojego serwera już nie ma, w związku z czym nie ma jak przetłumaczyć przykładowo umiejętności dżina. Sam nigdy na to nie narzekałem, jakoś sobie radzę, lecz gdy zobaczyłem, temat o zmianie języka po prostu się odezwałem.