zmiana ligi

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ~Or2ełek~Co.™, 16 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -bolo567-

-bolo567- Forumowy żółtodziób

Moim zdaniem powinni dać jakaś rekompensatę za to wszystko bo zanim zaczęli mieszać z ta liga to było wszystko dobrze a tak to zapewne bd czekać nie wiadomo ile na naprawę i pewnie nie dostaniemy niczego w ramach przeprosin za problemy które powstały przez nich i utrudniają grę tym którzy by chcieli zmienić ligę dla samych bonusów 5k hp 5k vp i tego 1% albo dla samych skórek elitarnych bo może to jest nie którym obojętne a dla innych może to jest ważne w jakiś sposób sami się wypowiedzcie o tym co sadzicie bo np ja sam chciałbym awansować jak i dla bonusów jak tez dla skórek bo zawsze to coś mi jakoś trochę pomoże

2. CZIROKEZ

CZIROKEZ Młodszy ekspert

Ja jestem wmiare wysoko w ranku i nic dalej lipa

3. SmialY***

SmialY*** Okazjonalny autor

dokladnie jakis kod na klejnoty czy cos .... a nie leca w bambuko ,!!

4. ~Or2ełek~Co.™

~Or2ełek~Co.™ Okazjonalny autor

heheh ja tez wybilem odpowiednia ilosc pkt elitarnych i tutaj lipa...brak mozliwosci awansu ehhh...wydaje mi sie ze to na boze narodzenie zrobia jako prezent czy cus :D

5. Errew

Errew Hrabia forum

ta monety stracone... bo nie dopisalo wiec zmienilem lige a tu raptem monety mi dali do innej ligi o_O bym wiedzial to bym nigdy nie zmienial bo w plecy jestem co mi po koniku jak w barakudzie lepsze rzeczy byly wiec zmienilem na meduze chociaz admiralek nakupie full i prosze mi nie pisac ze moja wina ze zmienilem lige gdyby wszystko na czas dopisali nie byl bym stratny bo bym nie zmienil ligi a ile mozna czekac powinien byc jakis przelicznik tych monet zeby nie tracic 1 moneta barakudy to 2 konika a 4 meduzy to nie wola ZABRAC!! albo dopisac jak im sie i kiedy podoba jeszcze w dodatku nie mozna wyzej awansowac to chory SYSTEM!!! wescie sie ogarnijcie troche bo znalazlem juz inna gre i jak dalej tak tu bedzie to juz tu nie zagoszcze i bedziecie mieli o 1 gracza mniej a szkoda bo poczatki byly fajne a teraz nie bede konentowal ani kropkowal bo za nie winnosc tylko owoca mozna wyrwac!

6. MOD_Bushido

MOD_Bushido Moderator Team Seafight

Teraz
    Teraz zielone strzałki po lewej stronie przy nicku, pomagają w zobaczeniu czy można awansować.
    Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.