zmiana loginu

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 乂*รקคгtคкยร*乂, 16 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. da rade zmienic login jak tak to jak ?

2. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

3. nie chce zmienic nazwy statku tylko login do konta:p

4. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Dobrze. Wszystko jest opisane zjedz w dół strony i tam Masz wszystko opisane co i jak.
    Wiem że nie Chcesz. Kajuta--> Mój profil--> Zmień nazwę. Możesz zmieniać co 7 dni.

Jeśli chcemy zmienić nick, wybieramy zmień nazwę, wpisujemy nowy i klikamy OK.

Wszystko Masz opisane w linku wyżej.

Nazwa statku a login Którym się logujesz to różnica. Nazwę statu Zmieniasz Wchodząc w: Stocznia--> Mój statek--> Zmień nazwę.:):p

5. pisze po raz kolejny ,że chce zmienic login , którym sie loguje ! to co wpisuje na stronie glownej aby sie zalogowac do konta!!

6. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Dawno loginu nie zmieniałem więc nie wiem ale z tego co słyszałem był niedawno błąd że jak Zmieniałeś login to trzeba było logować się przez stary do gry.

7. jakbyś mógł się dowiedziec to bylbym wdzieczny :)

8. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Mój profil--> Zmień nazwę. Wpisujesz Nowy nick a logujesz się przez swój stary tj poprzedni, jest tak nadal, pozdrawiam.:);)

9. kurcze ale ja chce zmienic logi przez który sie logowalem do tej pory :p chce sie logowac przez inny ! tak ciężko to zrozumieć :p

10. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Z tym na razie nie da się nic zrobić - Wszyscy tak mają, pozdrawiam.

11. support tez nie moze mi zmienic loginu ?

12. BA_Modlishka

BA_Modlishka Guest

Support nie ma technicznej możliwości zmiany loginu.

13. czyli w chwili obecnej nie ma jakiejkolwiek szansy zmiany loginu tak ?

14. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Tak w chwili obecnej nie ma możliwości zmiany loginu.

15. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Odpowiedz została udzielona, brak dalszej aktywności w temacie - zamykam i pozdrawiam.:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.