Zmiana lvl z 20 na 15

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ¨Řŭmbŭřακ¨, 5 maja 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ¨Řŭmbŭřακ¨

¨Řŭmbŭřακ¨ Czeladnik forum

Ostatnio na pl2 dosc powszechnym zjawiskiem jest zmiana lvl z 20 na 15, aby dostac sie na mape sloneczna, w zwiazku z tym mam pytanie do kogos kompetentnego czy jest to praktyka dozwolona czy tez nie, jesli jest to dozwolone to nie ma problemu, lecz jesli nie, to prosze o wyjasnienie dlaczego jest to tolerowane , bardzo prosze o nie odsylanie mnie do suportu, lecz udzzielenie odpowiedzi na forum

2. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

W sumie Tadziu skoro mozna kupowac testy za perly to czemu by nie cofac sie z nimi do tylu, zawsze to bedzie dodatkowy przyplyw gotowki dla BP jak gracz bedzie chcial miec 20 lev :p

3. raczej tadziu ma na myśli ludzi ktorzy sobie cofneli lvl by skorzystać z ostatniego iventu i bic spokojnie perly na słoneczku bez koniecznosci walki . czy takie cos jest dozwolone czy nie legalne bo jest kilka osob ktore skusilo sie na takie zagranie i wiele osob zna te konta . :)

4. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Moze faktycznie to luka w grze, bo nawet nie widzialem, ze sie tak da i nigdzie na forum info tez niebylo i jestem Ciekaw odpowiedzi jakiegos CM-a :p

MAJTEK™ lubi to.
  5. Nie jest to dozwolone. Co można zrobić w takiej sprawie to złapać Nick, ID i do supportu, który myślę powinien zweryfikować logi takich kont.

6. bardzo ciekawe bo jakos support nic nie zrobil po 2 tyg od momentu wyslania nicka i id takich graczy ktorzy sobie kupowali testy w zakladce misje i zrobili koleczko do 15 lvl wiec gdzie jest ten support i jak on pracuje ? MOD-ie Leonardo

MAJTEK™ lubi to.
  7. SMOD_Kiwi™

SMOD_Kiwi™ Guest

Wszelkie tego typu zgłoszenia proszę wysyłać do supportu. Tylko support może to zweryfikować i ustosunkować się do zgłaszanych sytuacji.

8. ¨Řŭmbŭřακ¨

Prosilem o udzielenie odpowiedzi przez osobe kompetentna , a nie odsylanie do suportu, bo doskonale wiem jaka padnie odpowiedz od suportu:"
    Szanowny(a) Graczu,

Nie ma możliwości obniżenia poziomu pirata.
    O kontach innych graczy niestety, nie możemy Panu udzielić informacji." koniec cytatu

9. SMOD_Kiwi™

SMOD_Kiwi™ Guest

Mylisz się, każdy przypadek jest indywidualnie sprawdzany.

10. KPPmalpa2001

KPPmalpa2001 Mieszkaniec forum

dobry żart co jeszcze wymyślisz ?

11. ¨Řŭmbŭřακ¨

Calkowicie sie z toba zgodze z tym ze kazdy przypadek jest rozpatrywany indywidualnietzn ze kto przypadkowo jest kolega ktoregos BA lub inngo funkcyjnego moze robic co mu sie zywnie podoba , a kto nie ma ukladow laduje na wakaacjach, najlepszym przykladem boniarki, niby zbanowanych 10000 kont ale byly "swiete krowy"ktorych nikt nie ruszyl, podobnie jest ze zmiana lvl.Pewnie znowu wystarczy wiedziec komu i ile nalezy przelac na konto aby byc nietykalnym

12. SMOD_Kiwi™

SMOD_Kiwi™ Guest

Nic, nie będę udowadniał, że białe jest białe a czarne czarne, ty zapewne wiesz lepiej, więc w atmosferze wszechobecnego kolesiostwa i układów zamknę ten temat bo do niczego on nie prowadzi.

W przypadku podejrzeń o oszukiwanie z levelem pirata, piszemy do supportu.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.