Zmiana mapy

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Rondo, 3 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Rondo

Rondo Czeladnik forum

Mam problem ze zmianą map, nie wyświetla mi że mogę przeskoczyć na inną mimo że stoję przy bandzie i odpływam, znowu przypływam i to samo ...
    Przez to nie mogę walczyć na przeskoki, które są wizytówką seafight ...

2. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Musisz bardziej odpłynąć od bandy i ponownie podpłynąć, żeby przeskoczyć.

3. Rondo

Rondo Czeladnik forum

ta tylko czasami odpływam na 15 kordów i nadal nic z tego, co dopiero podczas walki, jak 5 elit mnie goni a ja jeden, to wtedy nawet nie zdążę to przeskoku dopłynąć i zabawy nie ma przez to ... coś jest nie tak z tymi przeskokami po prostu ...

4. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Może jesteś za blisko jednej krawędzi do przeskoku, a chcesz skoczyć w innym kierunku, wówczas może się przeskok nie załączyć i trzeba odpłynąć dalej.

5. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Z tego co zauważyłam możliwość przeskoku pojawia się jakieś 2 kordy przed bandą i fakt jest to utrudnienie ;)

6. Łabałbał

Łabałbał Okazjonalny autor

Niech przywroca bandy takie jakie byly po co je ruszali, tylko popsuli mechanike walki

7. krystian0301

krystian0301 Stały bywalec

Nieraz tez mialem problem przeksok z portu do mapy i musialem isc do innej bandy i wtedy moglem

8. Problem z przeskokami został już naprawiony.

zamkniety_new.png

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.