Zmiana nagród - mapy bonusowe

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika Tadzik., 27 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tadzik.

Tadzik. Czeladnik forum

Witam mam taki pomysł malutki nie można by było zamienić nagród na mapie bonusowej np Rak po co te teleportacje jak są w skrzynkach i jeszcze w kotle z aruby zamiast tych na pergu zamienić np na kamienie zawsze to jakaś lepsza nagroda niż teleporty jakaś lepsza odmiana to tylko mój taki mały pomysł;)

2. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Pozwoliłem sobie przenieść twoją wypowiedź do nowego tematu. Myślę że chociażby dyskusja związana z twoim pomysłem będzie tu bardziej przejrzysta niż w poprzednim wątku :)

3. Pomysl jak najbardziej trafny... wg mnie powinni % z raka wrzucic do strzelca a w raku zamiast teleportow dac np ksiazeca sakwe bo i tak mozna je zdobyc w skrzyniach.. a drugie to zmiana pokladu voodoo (ktory i tak czesto teraz leci z kotla aruby) na np szamana voodoo poz.3

4. Duszek

Duszek Aktywny autor

Najważniejsza sprawa to dodać do pergaminów, zabrane dawno dawno temu kryształy, wtedy słabsi szybciej się rozwijali, a i mocniejszym łatwiej byłoby zrobić wyższy lvl talentu, już nie mówię że bardzo dużo, ale powiedzmy tak jak tysiące pereł ze nawet za raka za ostatnią falę 60 krysi :D i strzelca 40, kozła 25 i panne 10 :D i nawet z tego po woli by się uzbierał talent :D

PS. W raku przydałaby się nagroda :D Królewska Łaska powiedzmy nawet na 7 dni :D

adax75 i MOD_Nathaniel lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.