zmiana nicku

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika PISTON, 20 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. PISTON

PISTON Okazjonalny autor

Po zmianie nicku musicie sie logować na stary nick tak ?

SMOD_Leonardo lubi to.
  2. D3M0N0L0GI4.666

D3M0N0L0GI4.666 Mieszkaniec forum

Po zmianie nicku logujesz się na konto poprzez pasy do konta na które logowałeś się dotychczas : )
    Tzn stary login i stare hasło , kiedyś było , że zmieniając nick zmieniałeś login , teraz do zmiany nicku nie musisz wchodzić na pocztę nawet . kajuta -> mój profil -> i u góry masz zmianę nicku jak w to wejdziesz :)

Ostatnie edytowanie: 20 kwietnia 2015
  3. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

zmieniasz nick potwierdzasz email i logujesz sie nowym nickiem i starym haslem demon literowka nie psy tylko pasy rozumiem ? :)

4. Błędna odpowiedź.

Po zmianie nicku, nadal należy logować się starym loginem (tym, który miałeś dotychczas) . Nick zmienia się tylko na mapie morza.

D3M0N0L0GI4.666 lubi to.
  5. D3M0N0L0GI4.666

błędna odpowiedź ! nick zmienia się na stronie głównej ! :D

6. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

serio ale poco takie utrudnienia ? kiedys bylo inaczej ;/

7. Było, ale się zmieniło. :p
    Już daaaawno..

8. D3M0N0L0GI4.666

1. kajuta
    2. mój profil
    3. i tu zmieniasz nick :3

9. MOD_Kaki

MOD_Kaki Guest

Czy Autor tematu ma dalsze pytania ?

10. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Ja mam jedno pytanie, które mnie nurtuje od dawien dawna :D

Jeżeli gracz na serwerze turcja 3 ma nick np. " lubie klocki lego " to czy ja moge sobie taki sam nick ustawić na serwerze polska 2 ? I czy ID może sie powtarzać na różnych serwerach czy kazde ID jest niepowtarzalne ?

Tak na rozgrzewke :D Obiecuje więcej nie męczyc :D

11. MOD_Kaki

MOD_Kaki Guest

Co do ID konta to jest ono powtarzalne, a nicka nie możesz ustawić takiego samego, możesz pokombinować ze znakami specialnymi żeby wyglądał identycznie :D

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 kwietnia 2015
  12. ___Adrian___

W 50 % masz racje :D

To samo ID moze sie powtarzać na wielu serwerach :p

13. MOD_Kaki

MOD_Kaki Guest

Siła wyższa przekazała mi informację , że ID jest niepowtarzalne więc nie wiem kto ma rację :p Zanim Ci odpowiedziałem pytałem SMod`ka :p

14. Teodor!!!

Teodor!!! Mieszkaniec forum

Nick może być taki sam na tym samym serwerze , ale nie może być ten sam login. Ja kiedyś założyłem konto o tej samie nazwie co mam na mapie morza i dwa konta miały identyczne nazwy , ale to błąd bo tego samego nicku nie można ustawić a przez rejestrację można :p

15. zorza61

zorza61 Czeladnik forum

ja mam nick i login taki sam na kilku serwerach i nie mam problemu

16. D3M0N0L0GI4.666

Niestety Jest to nie realne , login moze byc tylko jeden w calej grze ( nie mowie tu o kombinacji zeby wygladal identycznie )

17. ___Adrian___

A chcesz sie założyć ?:D

D3M0N0L0GI4.666 lubi to.
  18. D3M0N0L0GI4.666

Kurde pytalem Pani BA a Ty tylko bys sie zakladal :D co do loginu jestem pewny na 100%:3

19. ___Adrian___

W przypadku ID to wielu graczy może mieć takie samo ID na kilku roznych serwerach :D - To juz ustalilismy :D

W przypadku Nicku
    jeden gracz moze mieć identyczny nick na 33 serwerach :D

Np. Wejdz z Twojego konta na serwer pl1, pozniej turcja1, pozniej niemcy1 itp itd az do ostatniego 33 serwera :D

I jak tam z Twoja pewnoscia ? :D

20. MOD_Kaki

MOD_Kaki Guest

Moja pewność nadal jest :D mi chodziło o to , że wielu graczy nie może mieć identycznego loginu :3 a że jeden gracz może mieć taki sam login na wielu serwerach jest to oczywiste wtedy gdy loguje się z jednego konta na poszczególne serwery :p myślę , że teraz doszliśmy do porozumienia :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.