Zmiana waluty- Pytanie/Problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Kajaczuś, 2 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kajaczuś

Kajaczuś Czeladnik forum

Witam mam dość dziwny problem.
    Opisze w skrócie jak to wyglądało.
    A więc mieszkam w Polsce, konto na seafight założyłem w Polsce a zatem mam Polską walutę, dwa tygodnie temu wyjechałem do znajomych do wielkiej brytani, i tu się zaczynają schodki, jako że wakacje i zimno, deszcze wiatry, to część czasu na seafight, pakiety wyszły, no to co ? Do sklepu i paysafecard kupiony w funtach, wklepany dzień później znajomej kartą angielską oczywiście kupuje kolejny pakiecik, patrzę a ja na koncie mam angielską walutę. Więc napisałem do pomocy technicznej, a że byłem na wyspach wpadłem na myśl żeby napisać do Angielskiej pomocy technicznej, napisałem i dostałem odpowiedź. Tylko do końca nie mogę jej zrozumieć, mógłby jakiś admin mnie oświecić po Polsku jak to wygląda ? Bo trochę się ciężko płaci przy Polskich zarobkach 79f za pakiet a staram się żadnego nie omijać :) wkleję odpowiedź od ang pomocy technicznej której do końca nie „kumam”

„By simply login to your account from Poland to Poland if you do shopping with a credit card must be registered within 30 days of recovery”

Myślałem że moja znajomość angielskiego jest dobra, ale nawet translator nie potrafił mi tego objaśnić.

Dziękuje z góry za pomoc

2. mruczus

mruczus Forumowy żółtodziób

jakiś pijany admin to ci napisal

3. Wystarczy zalogować się na swoje konto z Polski do Polski, jeśli dokonanie zakupów za pomocą karty kredytowej musi zostać zarejestrowane w ciągu 30 dni od odzyskania "

4. Kajaczuś

Kajaczuś Czeladnik forum

Nie rozumiem tej czesci z kartą kredytową, przecież tez nie każdy posiada kredytówki. Mógłby jakiś admin mi to wytłumaczyć ? :)

5. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Napisz do pl PT i po problemie :)
    Na forum nikt Ci nie pomoże.
    Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.