Opinie Zmniejszona salwa???

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika darth_vader, 20 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. darth_vader

darth_vader Forumowy żółtodziób

Sprawa wygląda tak - wczoraj wychodząc z gry do botów typu Santa Lucia itd miałem salwę z rozświetlaka po 55k, dzisiaj nie przekracza 50k!!! Z botami eventowymi to samo, wczoraj ze śniegowej miałem salwę 180k+ dzisiaj średnia salwa to 170k!!!

OD RAZU MÓWIE ŻE NIC MI SIĘ NIE SKOŃCZYŁO I NIC NIE BYŁO ZMIENIONE NA KONCIE!!!

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

A jednak sprawdz dokładnie czasowe wzmocnienia :)

MOD_BRUTUS lubi to.
  3. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Najczęściej pojawiającym się problemem z salwą to jest włączenie sokolego oka - zwiększa zasięg ale zmniejsza celność, co może się wiązać ze zmniejszeniem salwy. Również w sytuacji gdy miałeś włączony deszcz odłamków i go wyłączysz możesz obserwować zmniejszenie salwy pomimo że nic innego na koncie nie zmieniasz i nie kończą Ci się żadne wzmocnienia.

4. †Samotny†

†Samotny† Okazjonalny autor

Mam taki sam problem drastycznie spadła mi salwa a czasowki sa dalej aktywne poza tym zauważyłem jakby kamyk do celności nie działał przy 125% do trafienia bije więcej w npc po otrzymaniu towarzysza broni

5. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Klejnot do celności działa prawidłowo, tylko że zależy jakiego npc bijesz i jakie ten npc posiada prawdopodobieństwo uniku. Im npc ma większe prawdopodobieństwo uniku tym musisz posiadać większe prawdopodobieństwo trafienia na swoim statku. Możesz to szczególnie zauważyć na mapach wspólnoty narodów bijąc npc np.: z wzmocnieniem wypolerowane lufy i bez niego.

6. †Samotny†

Zmniejszona salwe zauważyłem przy zwykłych botach odczuwam to nawet na pergu a w ostatnim tygodniu bardziej podnosiłem statystyki statku niż je osłabiałem , a z testowaniem tego na wspólnocie narodów nie dam rady (zaniski lewel)

7. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Czy sprawdzałeś dokładnie czy nie zmieniły Ci się jakiekolwiek parametry statku?

8. †Samotny†

Parametry napewno nie zmalały przynajmniej te wyświetlane w statystykach; podnosiłem level kamieni więc powinny pójść w górę, próbowałem też przekładać kamyki ale nie widzę efektu

Ostatnie edytowanie: 22 grudnia 2017
  9. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Czy Twój problem został już rozwiązany?

10. nocny-koszmar.

nocny-koszmar. Czeladnik forum

A ja kupiłem lampy burzowe, rozbudowałem do pierwszego poziomu, mam 12% szkód armatami więcej i wcale tego nie widzę na salwie. To po co to kupować???

11. †Samotny†

od tego czasu troche minelo, zmienilem kamyki i armaty i mysle ze chyba jest ok

12. CM_Error404

CM_Error404 Guest

Masz zainstalowane tylko lampy? Jeśli masz lampy i przykładowo belki to ten bonus jest uśredniony.
    Jednakże tracisz wtedy unik i będą do Ciebie więcej strzelać boty jak i gracze. Ujemny unik na lampach nie jest wartością uśrednianą jak % do armat.
    Rozbudowania - tutaj masz to opisane.

13. nocny-koszmar.

nocny-koszmar. Czeladnik forum

Mam lampy i belki, więc pewnie tak jest jak mówisz, uśrednione i dlatego szału nie ma:(

14. MOD_Blendsky

MOD_Blendsky Guest

Brak aktywności w temacie, odpowiedź została udzielona, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.