Pomoc techniczna Znaki specjalne

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ๖ۣۖɌiƈɀi๖ۣۖɌiƈɀツ, 20 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam, mam problem z wyświetlaniem znaków specjalnych na morzu przy nicach na mozilli firefox, mianowicie często widzę kwadraciki zamiast znaków, czy ktoś potrafi mi pomóc?

2. Niestety niektóre przeglądarki jak i starsze systemy operacyjne nie mają wbudowanych wszystkich czcionek jakie są wykorzystywane na morzu. Można próbować doinstalować gotowe pakiety czcionek znalezione w internecie jednak to nie gwarantuje że wszystko będzie wyświetlane jak należy.

3. CM_Cytryna

CM_Cytryna Guest

Tak jak obiecałam poszperałam w internetach i wyczytałam, że zainstalowanie pakietu m. office pomaga :p przynajmniej 2007. Zainstalowałam i u mnie jest już git. Jeśli go nie masz, to spróbuj tez to, może pomoże ; )

BA_margarites lubi to.
  4. A mogę jeszcze prosić o jakiegoś linka do pobrania tego microsofta worlda 2007? Bo w necie same stronki gdzie trzeba płacić lub nie da się pobrać...

5. Pakiet microsoft office jest płatny więc niestety nikt tutaj nie poda Ci linka do pirackiej wersji :)

6. Buuu nie dobrze :/ No nic w takim razie oleje to :D

7. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Rozumiem w takim razie że temat jest do zamknięcia ? :)

8. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Zgodnie z prośbą, zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.