Znikające armaty v2

Temat na forum 'Problemy techniczne' rozpoczęty przez użytkownika Potwor3kIgor3k, 5 grudnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Potwor3kIgor3k

Potwor3kIgor3k Forumowy żółtodziób

Dzięki za szybką odpowiedź pod poprzednim postem

Znikające armaty | Seafight PL

doczytałem to co podlinkowałeś i mam jednak pewne wątpliwości:

2023-12-05 16:43:55
    Zamówiono -60 x Armata „Bastion” poz. 5. Powód: Cannon Package Refund
    2023-12-05 17:05:38
    Zamówiono 4000 x Pierniki. Powód: Cannon Package Refund
    2023-12-05 16:59:58
    Zamówiono 200 x Cukrowe pałeczki. Powód: Cannon Package Refund

Po analizie mojego dziennika pokładowego, łatwo można policzyć, że ilość zwróconych mi walut eventowych nie odpowiada ilości którą wydałem na zakup pakietu armat po starej cenie. Jakkolwiek jestem w stanie zrozumieć i zaakceptować zmianę cen w sklepie i odebranie wcześniej zakupionych armat (chociaż nie ma to nic wspólnego z zasadami fair play) tak nie rozumiem skąd ilości zwróconej mi waluty eventowej.

Czy wszyscy gracze otrzymali taką samą rekompensatę, czy było to zależne od ilości armat którą posiadali w ekwipunku?

Czy planowane są jeszcze jakieś inne rekompensaty ?

Czy możliwe jest zwrócenie mi waluty eventowej PRZYNAJMNIEJ w ilości, którą wcześniej wydałem na zakup pakietu armat w sklepie ?

2. Mireklew

Mireklew Forumowy żółtodziób

nie licz na to

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.