Znikający Chłopcy Okrętowi

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika spagzap, 20 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. spagzap

spagzap Czeladnik forum

z kąta zostali usunięci "zniknęli" chłopcy okrętowi których miałem jeszcze na 73 dni ,
    co za tym idzie na statku mniej o 25 armat i inne umiejętności , wczoraj wieczorem byli dzisiaj się loguje i niema... najpierw zmieniacie ich umiejętności sprytnie nazywając to aktualizacją a teraz robicie graczy... nie będe kończył w co .
    Wprowadzajcie nowe pakiety , róbcie jeszcze w piątki "Black Friday" a soboty będą "Donkey Saturday" jak się ludziska pokapują jak mocno ich nabijacie w butelke !!! porażka

2. _Rizi_

_Rizi_ Czeladnik forum

U mnie podobna sytuacja 40 dni poszło nie powiem gdzie, kupowałem 2 pakiety, w których owi chłopcy byli oprócz tego na każde freedomy czy event, gdzie byli dostępni no po prostu porażka jednym słowem.

3. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Problem z znikającymi chłopcami okrętowymi jest znany, czekamy na rozwiązanie tego problemu.

4. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Problem z chłopcami został naprawiony, temat zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.