Blad Znikający Majtek poz.5,Pokład Hebanowy i Mistrz od rakiet

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .LeonZawodowiec., 10 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .LeonZawodowiec.

.LeonZawodowiec. Czeladnik forum

Na jakiej podstawie są zabierane rzeczy kupione za prawdziwe pieniące przy aktywnym pakiecie premium albo skraca się czas aktywności powyższych rzeczy???
    Niech ktoś z ekipy to zgłosi a BP weźmie się do roboty a nie ludzie ciężkie pieniądze płacą a nikt nic z takimi błędami nie robi.

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

W tej sprawie napisz do pomocy technicznej opisując dokładnie problem.

3. .LeonZawodowiec.

.LeonZawodowiec. Czeladnik forum

Super napisałem nic to nie dało. Zniknął mi Majtek od napraw poz.5 i Mistrz od rakiet a pomoc techniczna pisze mi ze problem jest znany i ze próbują go rozwiązać i tyle, prawnie jest to kradzież lub wyłudzenie. Miałem, teraz nie mam a zapłaciłem.
    Pomoc techniczna to jakaś pomyłka jest a nie pomoc techniczna.

4. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Problem jest znany ale pomoc jest graczom udzielana aby nie stracili tego co powinni mieć na swoich kontach oraz aby przywrócić przedmioty gdy je utracili a nie powinni.
    Jeżeli masz pokład hebanowy i członków załogi, których czas jest zależny od premium, a znajdziesz premium w skrzynce to wskazania rozjeżdżają się, premium nie przedłuży trwałości przedmiotów pomimo że powinno. Skrzynki podnoszone są często i w miarę często gracze otrzymują premium. Dlatego potrzebne jest rozwiązanie samego problemu w grze. Gracze jednak nie są zostawiani aby czekali na systemową naprawę. Doraźna korekta trwałości jest możliwa. Dlatego w tym przypadku kontaktuj się z pomocą techniczną. Dokładnie jednak opisz sytuację - nie tylko że czas trwałości nie przedłuża się (to jest znane) ale również jak sytuacja wygląda Twoim konkretnym przypadku (utraciłeś lub grozi utrata przedmiotów w najbliższych dniach).

KIELCE lubi to.
  5. MOD_Panda

MOD_Panda Guest

Odpowiedź udzielona. Brak zainteresowania więc zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.