Zniknięcie miejsca na broń, wyposażenie, galiony itd.

Temat na forum 'Problemy techniczne' rozpoczęty przez użytkownika Poker71, 19 sierpnia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Poker71

Poker71 Czeladnik forum

Pozwolę sobie wkleić treść (nieco okrojoną) mojej wiadomości do Pomocy Technicznej.
    Nigdy wcześniej nie napotkałem podobnego problemu aż do dzisiaj. Gram za pomocą "klienta".

Szanowni Państwo,
    W dniu dzisiejszym tj. 19.08.2025 r. z niewiadomych mi przyczyn zniknęły mi nieomal wszystkie miejsca ba broń (pozostało 10 szt.), miejsca na rozbudowę (pozostało 10 szt.), galiony 0 szt. zamiast 3., żagle 3 szt. zamiast 4., rdzenie o szt.
    Ponadto punkty PŻ tylko 300.000
    PV 100.000.
    Kasztele, kamienie na statku i towarzyszu bez zmian - OK.

Niestety z jakichś przyczyn wiadomość do Pomocy nie może zostać przesłana. czy jakiś administrator może pomóc w tym względzie i przesłać moje pytanie albo zwyczajnie pomóc rozwiązać problem?
    Proszzę o sprawdzenie prawidłowości działania mojego konta.
    Poker71[RIK]

Ostatnie edytowanie: 19 sierpnia 2025
  2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Jaki komunikat się pojawia po próbie wysłania wiadomości do pomocy technicznej ?

3. .$^HoruS^$.

.$^HoruS^$. Zaawansowany

Kolego nic Ci nie zniknelo tylko po restarcie jest tak na mapach od 1 do 5, jak wyskoczysz wyzej wszystko wróci.

4. Poker71

Poker71 Czeladnik forum

Dziękuję za reakcję. Właśnie udało mi się przesłać wiadomość.
    Niestety będzie problem z odpowiedzią ponieważ utraciłem mój adres mailowy sprzed 15 lat i od kilku lat mam nowy. Informowałem o tym pomoc techniczną ale nie chcą czy nie potrafią mi pomóc prostą akceptacją zmiany adresu e-mail. Od samego początku odka gram mam ten sam nick, to samo ID gracza, znają mnie osobiście i wirtualnie inni gracze. Może dałoby się coś z tym zrobić?

Pozdrawiam serdecznie.
    Poker71

Faktycznie wypadłem w porcie na mapie 1. Zaraz przerzucę się wyżej i sprawdzę stan rzeczy.
    Dziękuję Ci ogromnie za pomoc i informację. Nigdy dotąd nie napotkałem nawet podobnego problemu w grze.
    Mm nadzieję że Admin nie zamknie wątku i będę mógł dać znać czy faktycznie pomogło. Raz jeszcze wielkie dzieki!

Udało się :))) Wszystko wróciło do normy. Wygląda na to, że nie można od pewnego poziomu wpływać na mapy 1/x ponieważ z automatu obcina funkcje na statku.
    Jeszcze raz wielki dzięki Kolego!
    Pozdrawiam serdecznie!

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 sierpnia 2025
  5. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Problem rozwiązany. Zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.