Zwiększenie cooldownu amuletów

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika piraci1324, 29 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. piraci1324

piraci1324 Czeladnik forum

Witam,
    Od czasu udostępnienia kodu na amulety na morzu dzieje się masakra. Przykładowo zaczynam kogoś atakować, niszczę mu tarczę voodoo i zaczynam niszczyć statek. I wtedy nagle koleś używa amuletu na 50k punktów voodoo i znowu muszę zmieniać amunicję na pożeracza dusz. W międzyczasie koleś użyje jeszcze odnowy statku. I tak się można bawić przez parę minut, aż pojawia się gruby typ, który rozwala nas obu

...

Chciałbym aby zwiększono cooldown, czyli odstęp pomiędzy użyciami amuletu. Ja nie zabieram salwą 20k, tylko 6 więc to dla mnie uciążliwe. Nie wiem ile jest teraz, ale chyba jakieś 30 sekund. Najlepiej żeby zwiększyć do 2 minut.

2. $-.Ża®€k.-$[βДĐ]

$-.Ża®€k.-$[βДĐ] Czeladnik forum

no lepiej rozwiń konto żebyś też tak mógł a nie wymyślasz

3. emsi20

emsi20 Wielki mistrz forum

rozwin konto albo tez uzywaj amuletow a bez przesady 10 amuletow nie bedzie uzywal wiecznie a najlepiej wedlug ciebie to 1 amulet na godzine to mzoe laske behemotha co minute zamiast amuletow hmm?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.