Zwiększenie FPS jak???

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika Skaut84, 9 listopada 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Skaut84

Skaut84 Czeladnik forum

W jaki sposób usunąć lagi w grze ? zwiększyć te FPSy .
    Mam mocny komputer, internet niezawodny szybki
    a lagi jak były tak są .Tylko nie pisać mi tu o przeglądarkach bo to wiele nie zmienia nie na jednej grałem,Na wojennych gdzie przebywa srednio "40-50" graczy nie da sie grać ,zeby zaznaczyć wroga graniczy z cudem ;D. Może są jakieś sposoby o których dużo graczy nie wie .

2. wwwwwwwww

wwwwwwwww Forumowy żółtodziób

nic sie nie da zrobic w tej grze tylko platnosc nie ma lagow:):)

-MordimerPL-ZPP lubi to.
  3. Skaut84

Skaut84 Czeladnik forum

no masz racje ale oczekiwałem innej odpowiedzi .

4. QxVvVxQ

QxVvVxQ Zaawansowany

niestety, jest to wina wtyczki flash player :p
    Unity ma się pojawić dopiero w marcu :cool:

5. Skaut84

Skaut84 Czeladnik forum

okej dzieki za informacje :) pozdrawiam

6. Pamietaj, ze w WMF-kach nie ma lagow ;-) Pozdrawiam

7. upadek

upadek Czeladnik forum

to tu gra bedzie działac jakos tak za 5 lat z zapalem pt

8. CM_Aqua

CM_Aqua Aktywny autor

Ja jeszcze dodam mały "trik" od siebie. Wspomniałeś, że przez lagi masz problem z grą przy większych skupiskach graczy.
    Jeżeli na mapie znajduje się większa ilość osób - wojenka, bicie dużego bota eventowego itd. warto jest wtedy wejść w ustawienia grafiki i zaznaczyć opcję, którą przedstawię niżej.
    Należy jednak pamiętać, że nie będziesz widział wtedy salw innych graczy, jedynie swoją. Często używam i polecam - gra staje się znacznie płynniejsza, kiedy na mapie jest większa ilość graczy. ;) (Warto zaznaczyć, że nie u każdego może być widoczna różnica, u mnie osobiście jest ona spora, więc nie zaszkodzi sprawdzić u siebie.)

grafika.jpg

CM_Monstera lubi to.
  9. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Temat nieaktywny - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.