Zwiekszenie nagród z Pergaminu

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika 1920®WMF, 25 lutego 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 1920®WMF

1920®WMF Czeladnik forum

Zwiejszyc Nagrody ze wszystkich Pergaminow Postaci Pereł

2. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Przedstawiasz wiele pomysłów i bardzo dobrze, myślę jednak że na tą chwilę jest wiele błędów nad którymi w pierwszej kolejności się trzeba pochylić, po za tym Event za Eventem, jak na ten czas jest co robić, pozdrawiam.

3. wWp

wWp Okazjonalny autor

Nie bardzo rozumiem tę wypowiedź. Wszak to właściwe miejsce do składania propozycji. W momencie zakładania tytułu było wiadome, że w grze jest dużo i jeszcze więcej błędów do naprawienia. Jeśli odpowiedź Mod_Mroza to sposób na ograniczenie inwencji graczy, to łatwiej zamknąć to forum. Prościej i skuteczniej.

4. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Ja żadnych "inwencji Graczom nie ograniczam", jedynie wypowiadam swoje zdanie w tym temacie i mam do tego prawo.:), pozdrawiam.

5. Roman52

Roman52 Mistrz forum

Może by dać też jakieś armaty do nagrody.

6. Raksha

Raksha Czeladnik forum

Tak ze 300 voodoo za panienke :p, a tak na serio to jeszcze nigdy nie bylo tak latwo zdobyc armat jak obecnie, mowa oczywiscie o 50-60 funtowych. Kiedys sie zbieralo pare miechow na podwajaczu (tak w 2010 roku okolo), a teraz wystarczy 1 ewent i masz setke armatek za dusze :), jak nie wiecej.

7. Wiedźma

Wiedźma Aktywny autor

Kiedyś mieliśmy huczne odejście od pergaminów kolorowych. To raczej droga w jedną stronę. Wprowadzenie ciekawych i opłacalnych eventów zamiast powrotu do tego co już było by być ciekawsze.
    Z jednej strony armatki zdobyć jest łatwiej a z drugiej - statek z kompletem armatek elitarnych a bez talentów, kaszteli i innych dodatków to nadal jeszcze kajak. Nie jest łatwo początkującym.

8. Powiem tak, perły mogłyby zostać zwiększone, ale bardziej potrzebne jest mojo z pergów. Gdyby się składały jak kiedyś, cudo :) zawsze sie opłaca robić bo za free : )

9. MOD_Kali

MOD_Kali Guest

Brak aktywności w temacie. Zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.