Opinie Zwykła farsa...

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika 《☆₩*O*L*N*¥☆》, 13 stycznia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 《☆₩*O*L*N*¥☆》

《☆₩*O*L*N*¥☆》 Czeladnik forum

Tydzień już za mną, a debuffa ("Mamy Cię") dalej mam na koncie. To są jakieś żarty??? Dostaję (CRAZY) kare tak naprawdę za nic, a w dodatku nikt nie raczy się zainteresować tym problemem pomimo, że napisałem na forum 2 razy jak i do pomocy technicznej w grze. Przez tydzień nie dowiedziałem się niczego, nie dostałem żadnej odpowiedzi dlaczego to na mnie nałożyliście kare już nie wspominając, że dostałem ją za DARMO. Zabraliście mi możliwość pływania, zbierania łupów, ogólnego rozwijania konta (I to dosłownie), Zmarnowaliście czas i na marginesie wyrzucone PLN w błoto (m.in Wzmocnienia czasowe które pomagają najwięcej)... Może w końcu się ktoś zainteresuję, a jeśli macie to w czterech literach to chętnie skorzystam z pomocy prawnej. Pozdrawiam.

SS mapy morza:

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 stycznia 2024
  2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Tak jak już wcześniej pisaliśmy, na forum nikt Ci nie pomoże bo nie ma takiej możliwości. Pozostaje tylko pomoc techniczna. Nie zakładaj kolejnych wątków w tej samej sprawie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.