Zysk amaterasu

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ●дяפֿои●, 28 kwietnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ●дяפֿои●

●дяפֿои● Forumowy żółtodziób

Siema chciakbym sie dowiedziec czy jakos w ostatnim czasie zwiekszyly sie nagrody za amaterasu(gralem jakies pol roku temu) czy dalej normalny gracz nie moze wyjsc na plus? Mam fulla admiralskich na elit pokladach w talentach 3% do krytyka, 2% salwa do bota no i proch na 5 ale to i tak salwy nie podniesie tylko kulek wiecej pojdzie. Przy czyms takim wyjde na pewno na minus tak? Ewentualnie moge jeszcze deszcz odlamkow zarzucic bo mam go dosc sporo

2. Jin_Kazama

Jin_Kazama Mieszkaniec forum

wszystko jest tak jak bylo jesli wychodziles wtedy wyjdziesz i dzis:)

3. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

tak jak kolega wyżej wspomniał, nic się nie zmieniło z mapą piratów słońca :)
    czy masz jeszcze jakieś pytania?

4. MOD_Wolf

MOD_Wolf Guest

Pytań więcej nie widać. Jedyne co mogę powiedzieć to, że trzeba mieć skórkę jakąś w granicach 12-16%, 12% w bota w talentach + chociaż jeden kasztel na 5 żeby wychodzić mniej więcej na zero. Jednak najlepiej sprawdzić to samemu jak się wychodzi na każdym bocie. Temat zamykam, pozdrawiam!

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.