Dyskusja: Odpowiedź na zarzuty przeciwko Bigpoint / Seafight

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_margarites, 2 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

2. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

a wiec ja zaczne nie mozna wklejac linkow z innego forum seafight :)
    przetlumacz to moze sie wypowiem co do tej tresci pozdrawiam

Kredka69 lubi to.
  3. -υикт-1

-υикт-1 Mieszkaniec forum

a po polsku nie ma co my w angli jestesmy dajcie po polsku

4. BA_margarites

A wiec ogloszenie ukazalo sie w takiej formie w jakiej przekazal nam je Community Manager, tlumaczenia nie bedzie.

5. krolu15_USS

krolu15_USS Aktywny autor

przykre ale naprawde smieszni jestescie :) nawet przez translator ciezko przepuscic naszym suporterom. tworzycie owh po czym sami go łamiecie takim linkiem:) smiechu warte, Małgosiu nic osobistego. poprostu zenujace stało sie to co bp robi z ta gra

6. maciek80018F00

maciek80018F00 Czeladnik forum

Ja tam się za bardzo nie znam .Wydaje mi się ze jesteśmy państwem członkowskim unii europejskiej i powinno być przetłumaczone na język polski

7. kikolapl12

kikolapl12 Czeladnik forum

a czy ja to moge to do tlumacza dac i przetlumaczyc i dodac tu

8. .KontoBezNicku.

.KontoBezNicku. Młodszy ekspert

możesz pozwalam Ci:D

9. Nornik93

Nornik93 Okazjonalny autor

ze w filmie sa jakies pomowienia i nic tam nie dowodzi ze ktos lata na bocie,ja sie pytam,ktory oni filmik ogladali ?

10. emsi20

emsi20 Wielki mistrz forum

zapewne ten z natotanem z de4

11. *PITER2979*

*PITER2979* Ekspert forum

a ja sie tak zapytam czy was w realnym swicie ktos wyzywa od kajakow tratw i innych tak jak jest to w tej grze domniemam ze przyzwolenie wyszlo z gory a zwrucenie uwagi dla cma lub scma moze skutkowac banem na czat bo juz sie z tym kilka razy spotkalem wy chyba nie wiecie co to czlowiek(czytaj gracz a rzecz martwa typu kajak)czas zaczac to rozruzniac i mniej badziewia za plny i kolesiostwa w ekipie

12. BA_margarites

Podyskutowac o tym mozesz w tym temacie.

13. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

to nie jest zadna wymowka powiedz mi coma daje ci np faq do eventow po polsku czy w innym jezyku bo ja sobie przypominam ze nieraz bylo w jez angielskim i ba to tlumaczyla wiec twoja wypowiedz to zaden argument wrecz smiem podejrzewac ze chcecie cos ukryc badz boicie sie wdawac z nami w dyskusje

14. BA_margarites

Wiec zapewniam Cie, iz nie jest to zadna wymowka, ani nikt nie chce cos ukryc - ogloszenie zostalo wstawione zgodnie z dyrektywa Community Managera, która jest dla mnie obligatoryjna.

15. kapitanred70[M00]

kapitanred70[M00] Okazjonalny autor

To jest forum w języku polskim i każdy tekst powinien być po polsku.

16. -calineczka-

-calineczka- Czeladnik forum

Raczej wymowka jak szanowna pani BA by chciala to na PROSBE graczy poprosila bys swojego Community Manager-a o tekst w jezyku polskim :p

17. Friko14

Friko14 Czeladnik forum

jeśli to jest Polskie forum to czemu wklejasz po innemu?????????????????
    jeśli gram na innym serwerze to sobie poczytam w innym języku a jeśli gram na PL1 to proszę po Polsku

18. *GTL_Eviana*

*GTL_Eviana* Community Team Team Seafight

A ja proszę nie wypowiadać się o czym, o czym nie ma się zielonego pojęcia. dziękuję :)

Dlatego wkleja "po innemu" bo takie polecenie otrzymaliśmy :)

19. jestempowazny

jestempowazny Forumowy żółtodziób

Dla tego przestałem grac i widze ze nic sie tu nie zmienia :) żałosne

20. sznapi123456

sznapi123456 Okazjonalny autor

Jeżeli komuś się nie chce czytać to w skrócie:
    Piszą że informację zawarte w filmie nie są prawdziwie i będą ulepszać system wykrywania botów :D
    Tyle :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.