Jak grać?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ashtar, 25 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ashtar

Ashtar Forumowy żółtodziób

Jak grać skoro już na 2 mapie ciągle rozwalają mnie jacyś [...] którzy mają już XX poziom? czasami statkiem z 85000 życia zejdę na 5 salw a sam zadam 5000 obrażeń...

2. Pantzer

Pantzer Naśladowca mistrzów

A co chciałbyś znaleźć na mapie 2x?Wszystko czego potrzebujesz , mając tak słaby statek, masz na bezpiecznych mapach 1x.
    Mała autopromocja(żartuję)
    Poczytaj
    https://board-pl.seafight.com/threads/porady-i-wskazowki-dla-poczatkujacych.56877/
    Pozdrawiam

3. Ashtar

no nie wiem czy słaby :D kiedyś to wymiatał a na 2 pływają ludzie jeszcze statkami za kase (chyba nie wiedza ze mozna za darmo miec elite:D) do tego misje zaraz dojdą,
    ja na 2 szukam bot statków można coś zarobic na 1 jest masakra

4. Pantzer

Jeśli masz statek z 85tys hp i uważasz że nie taki słaby to nie masz zielonego pojęcia o tej grze.Oczywiście życzliwie piszę.Na forum masz dużo wiedzy na jej temat łącznie z poradnikami.
    Ps.Na 2x obawiam się że więcej dna zwiedzisz niż złota zarobisz.A na 1x możesz też nazbierać z błyskotek ,przy okazji zbierając perły i inne rzeczy ważne i potrzebne.

5. Ashtar

kiedyś
    a ty za to nie umiesz czytac ze zrozumieniem
    wychodzi na to ze ta gra juz zeszla tak na psy ze poprostu nie warto grac chyba ze ktos tu byl maniakiem i zamierza wrocic ale to nie ja

6. Pantzer

No cóż , napisałem "jeśli" a nie stwierdzałem.Nie ważne ,próbowałem pomóc żebyś nie musiał się wkurzać topkami na 2x ,ale skoro nie przyjmujesz nic..
    Ps w tej grze jest wielu miło spędzających tu czas i ... wielu marudzących.Od ciebie zależy czy zrobisz coś żeby być w tej pierwszej grupie ( i wcale nie mam na myśli wydawania kasy)
    Miłej gry i miłego dnia.:D

Ozone lubi to.
  7. dorka

dorka Okazjonalny autor

a kiedy zrozumiecie że ta gra już od dna sie nie odbije po 1 nie trzeba by było łączyć serwery po 2 jak nie płacisz real kasy to tu już nic nie zdziałasz eventy o 2x gdzie na kajakch chcą cwaniki nabić pb dla nowych ta gra niema sensu i szkoda czasu choć pamiętam eventy na 1x gdzie cały serwer bił smoka to evencik na którym wszyscy zrobili i wtedy byli ludzie dziś zostały tylko maniacy i ci co inwestowali mnóstwo kasy co okazało się że poszło to w błoto a dziś im żal to zostawić ja tą gre mam gdzieś i nie mam zamiaru tu wracać chcoć czasem zaglondam co jeszcze bp zdołało zepsuć z tak fajnej gry jaką ona kiedyś była dziś nawed cienia dawnego sf niema a szkoda ale dzięki bp i ich zmianom znalazłam jeszcze fajniejszą gre niż to co zostało z sf :):):) dziś spokojnie mozna głosowac na najgorszą gre i z 100% pewnością sf zdobędzie 1 miejsce:)

8. Ozone

Ozone Okazjonalny autor

To raczej ty nie rozumiesz tej gry ;) zamiast marudzić wez się do roboty ;)

9. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Brak aktywności w temacie, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.