Login i hasło

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika Achilles®»»»»»», 26 maja 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Achilles®»»»»»»

Achilles®»»»»»» Książę forum

Witam jak mogę zmienić hasło i login.

2. -rodrigez35-

-rodrigez35- Aktywny autor

loginu nie zmienisz jedynie haslo , na glownej stronie kliknij na swoj nick , tam otworzy ci sie wszystko co ci potrzeba .

3. Achilles®»»»»»»

Jak nie zmienie loginu to nie będę mugł się zalogować do klienta uniti ponieważ stworzyłem taki login do gry ze mogę tylko wklejać login myszką.

4. •Ķobuz•™•F00•

•Ķobuz•™•F00• Młodszy ekspert

W takim razie proponuje Ci się skontaktować z pomocą techniczną, to chyba jedyna opcja jaka Ci została.
    Ale powinieneś być w stanie wkleić swój login w zakładce logowania na nowym kliencie z unity, ja sam mam znaki specjalne i się udaje.

5. Achilles®»»»»»»

Własnie niedarady wkleić

6. •Ķobuz•™•F00•

No to w takim razie zostaje Ci kontakt z pomocą techniczną, tylko tam będą w stanie to jakoś rozwiązać :)

7. Achilles®»»»»»»

Ostatnio było tak ze jak kliknołem w zakładke to odrazu pajawił się login i hasło a teraz tak nie ma

8. -rodrigez35-

-rodrigez35- Aktywny autor

ctrl+v ( wklej ) , ctrl+c (kopiuj)

9. •Ķobuz•™•F00•

Po aktualizacji trzeba jeszcze raz wprowadzić dane i też jest opcja żeby klient je zapamiętał, ale najpierw musiałbyś je wprowadzić lub wkleić, chociażby w taki sposób jak kolega wyżej napisał

Zaznacz sobie swój login tam gdzie masz go zapisanego, użyj jednego z wymienionych wyżej skrótów ctrl + c, po czym kliknij w miejsce na login i użyj ctrl+v

-rodrigez35- lubi to.
  10. Achilles®»»»»»»

Oooooo Dziękuję Tobie bardzo udało się jesteś miszczem ;)

11. Achilles®»»»»»»

Mam jeszcze jedno pytanie bo zmieniłem trochę nazwę Achilles>>>>>> A mam taką nazwę Achilles®»»»»»» wiem ze raz w miesiącu morzna zmienic nazwę ale też kiedy kopiuję swoją nazwę ale nie darady wkleić na mapie morza i chciałem wiedzieć czy po danym miesiącu jak kliknę ctrl + c i ctrl + v czy to się wklei.

12. •Ķobuz•™•F00•

Niektóre znaki specjalne ogólnie nie chcą się wstawić/wkleić do nicku i raczej nie da się nic na to poradzić.
    Jeśli jedna bardzo Ci na tym zależy możesz poszukać nowych podobnych symboli, chociażby użytych w nickach graczy ( na czacie gry będziesz miał tego dużo ) ;)
    Wtedy za pomocą metody o której pisaliśmy wyżej będziesz w stanie je sobie skopiować i "dokleić" do nicku, bo strzelam że z wstawieniem samego "Achilles" nie ma problemu ? :)

BA_PP187 lubi to.
  13. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.