modyfikacja/ dodawanie atrybutow designow

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika NarwaniecPL, 27 maja 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. NarwaniecPL

NarwaniecPL Okazjonalny autor

Witam
    Wiem ze kiedys byla dyskusja o % do designow
    Mam pomysl na urozmaicenie i wprowadzenie takiej opcji. Otoz proponuje by byla opcja w kuzni na dodawanie atrybutow do kazdego designu. Mozna bedzie dodawac 4 rodzaje atrybutow ( pv pż %dmg % do harpunow). Kazdy z atrybutow bedzie mozliwy do modernizacji w trzech poziomach. dla przykladu:
    Poziom pierwszy ulepszenia designu dla pż:
    Koszt 10 k perel i 10 krysztalow
    Atrybuty mozliwe do otrzymania od 10 do 40 k pż
    Poziom drugi ulepszenia:
    Koszt 50 k perel 50 krysztalow
    Atrybuty mozliwe do otrzymania od 41 do 70k pż
    Poziom trzeci ulepszenia:
    Koszt 100 k perel 100 krysztalow
    Atrybuty od 71 do 83 k pż
    Kazda proba przypisania atrybutu to loteria gdzie moze sie trafic rozna wartosc danej umiejetnosci.
    Tak samo mozna dodawac pv % dmg i % harpunow. Rozpisze ewentualne poziomy ulepszen jak bedzie pozytywne zainteresowanie :)
    Uwazam ze to dobry sposob na odswiezenie starych gnijacych w stoczni statkow ktorymi nie plywamy bo nie posiadaja zadnych bonusow a zarazem jest to szansa dla nowych graczy na plywanie elitka z wiekszymi bonusami na poczatek i wprowadzenie ciekawego elementu bo ten sam design moze miec rozne wartosci u roznych graczy. BP by zarabialo na perlach i krysztalach a my mielibysmy zabawe w wymaxowaniu statystyk.
    Oczywiscie jestem swiadomy tego ze zmieniloby to calkowicie gre a programistow BP pewnie by to zadanie przeroslo ale pomysl pokazuje.
    Czekam na dyskusje i slowa krytyki :)
    E

2. Roman52

Roman52 Mistrz forum

Dobry pomysł ulepszanie ale bez przesady by było sprawiedliwie.

3. daragonmt5

daragonmt5 Aktywny autor

Moim zdaniem świetny pomysl ale watpie czy sie na to zgodza

4. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Nic nowego nie wymysliłeś :) Poczekajmy jeszcze pare miesięcy i bedziemy miec takie opcje o ktorych byla mowa w podcastach i ogłoszeniach.

5. NarwaniecPL

ja wiem ze nic nowego nie jest w dodawaniu atrybutow do designow bo byla o tym juz mowa. bardziej sie skupilem na sposobie dodania atrybutu do designu gdzie mozna sie pobawic w ulepszanie designu. uroki takich mozliwosci byly kiedys q grze diablo i cos takiego jak losowe skille w przedmiotach dawaly duza radoche gdy trafilo sie na maxymalne statystyki

6. -=grzesiu1515=-

-=grzesiu1515=- Aktywny autor

A teraz uwieżcie prosze w BP wasze prośby zostały wysłuchane ^^

7. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

No przeciez pisałem :D A Wy mnie nie słuchacie :D

8. -=grzesiu1515=-

haha 1:0 dla adriana ;D

9. NarwaniecPL

ale to nie to samo bqrdziej bym byl zadowolony opcji ktora przedstawilem. to co wymyslilo Bp pograzy ta gre

10. -=grzesiu1515=-

żaden pomysł nie będzie taki jak wy wymyślicie. każdy bedzie zmodyfikowany troche lub bardziej bo to gra BP a nie nasza ^^

11. †CYPIS†

†CYPIS† Okazjonalny autor

Kurcze a właśnie miałem zamiar pisać na ten temat, wczoraj omawiałem to z bratem a tu patrz już ktoś tak samo myśli :) Bardzo dobry pomysł przesłać do bp. tylko ja to troszeczke inaczej widziałem, ale może być :)

12. NarwaniecPL

Temat można zamknąć dobre pomysły zamienione na byle co ;)

13. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Tak więc na prośbę Założyciela tematu - zamykam, pozdrawiam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.