Nowe desingi

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Achilles®»»»»»», 8 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Achilles®»»»»»»

Achilles®»»»»»» Książę forum

Witam mam pytanie bo zauważyłem ze nowe desingi maja 13 % armatami
    tak jak mój okręt sieka tak armatami jak 16% OK ale chciał bym wiedzieć
    czy teraz jeśli ja wezmę sobie nowy desing która ma 16% to moc armat będzie taka jak 16% to tak jak 19 % bo to tak wygląda . O 3% więcej

Pozdrawiam proszę o odpowiedz

2. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Nadal maja 16%. Tylko że jest tak podzielone że design daje 13% + 3 % za 27 elite.

SMOD_Leonardo lubi to.
  3. Achilles®»»»»»»

To znaczy ze jeśli mój statek ma 13 % ale np: wykupie sobie klejnoty popłynę do bezpiecznego portu i wyszlifuje sobie 16% i w ten sposób będę miał większą salwę tak mam racje :)

OK ale mam jeszcze takie pytanie kiedy będą te szmaragdy do uszlachetnienia swoich okrętów by można je kupić wejść do bezpiecznego portu i ulepszyć sobie okręt swoich marzeń większa salwa więcej pz pv i najważniejsze większa szybkość statku. ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 sierpnia 2014
  4. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Już są :)
    Moge takie pytanko poza konkursem ? Ila masz lat ?

5. Zajrzyj w poniższy temat. ;)

https://board-pl.seafight.com/threa...-systemu-transmogryfikacji.33933/#post-207729

6. Achilles®»»»»»»

Ok rozumiem ale musisz wiedzieć ze jeśli ktoś pyta się Ciebie o co kol wiek to nie dla tego ze czegoś nie wie do końca tylko dla tego by niezwłocznie do wiedzieć się czego kol wiek tak po prostu :) to tylko pytania nic więcej :)

7. Masz jeszcze jakieś pytania?

8. Achilles®»»»»»»

Nie już nie pozdrawiam i dzięki ;)

9. Ok, więc zamykam. Pzdr.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.