obraza gracza

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika MINI☆BARÇA☆.PL-, 15 stycznia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pisałem do supportu, ale odesłali mnie na forum.
    Dlaczego ekipa pozwala na obrażanie innych graczy? https://board-pl.seafight.com/threads/10-000-zablokowanych-kont.8195/#post-42653
    Nazywając kogoś nieudacznikiem to jest obraźliwe sformułowanie. Jak ja napisałbym np." ekipa nieudaczników" dostałbym bana na czat/forum. A gracz który ma dojśc do ekipy( sama się pochwaliła na forum) może nas graczy obrażać?
    Prosze o przeanalizowanie tematu.

Ostatnie edytowanie: 15 stycznia 2014
  2. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Nie widzę nic w tym sformułowaniu obraźliwego. Co do tego tematu poprosiłem aby zakończyć zbędną dyskusje w dodatku nie na temat i została zakończona. Na pewno za takie sformułowanie Nikt bana by nie dostał aczkolwiek nie jest to miłe i w przyszłości gdy by się to pojawiało częściej w stosunku do tej samej osoby na pewno były by wyciągnięte konsekwencje. Każdy może sobie napisać że ma "dojść do Ekipy". Nie Bądźmy drobiazgowi bo musiały by lecieć co chwila bany.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 stycznia 2014
  3. Czyli co najpierw piszesz, że jest to nic obraźliwego, a później że w przysżłości bedziecie banować. hehe dobre
    Ciekawe dlaczego ona nie dostała bana.

4. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Nie. Gdy by się to powtórzyło upomniał bym dana osobę pkt. bądź tylko pisemnie. Dyskusja się zakończyła więc tego nie było.

5. ok czyli moge teraz pisac do kogoś, że jest nieudacznikiem?
    A te, że dochodzi do ekipy to jest wiadome :)

6. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Wcześniej Pan w tamtym tamacie nie składał zażalenia z powodu postów że są obraźliwe dlaczego dopiero teraz?? Po za tym dana osoba została upomniana aby zakończyła dyskusje - proszę czytać dokładnie forum i to co napisałem. Myślę że przykład trzeba brać z dobrych rzeczy nie złych, pozdrawiam.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 stycznia 2014
  7. Mini_Chuck_Norris.

Mini_Chuck_Norris. Naśladowca mistrzów

Osobiście uważam, że dawanie bana za "nieudacznika" to jest paranoja ale to nie ja tu bany rozdaje :) Jakoś nie dawno była sytuacja na czacie, ze gracz dostał za to słowo bana :p

8. Właśnie mi oto chodzi, że są rozbieżności. Gracz który dochodzi do ekipy jest ulgowo traktowany niż inny gracz.

9. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

zapewniam że nikt nie jest ulgowo traktowany:) jest regulamin i pewne zasady które należy przestrzegać. post o którym mowa nie był skierowany bezpośrednio do któregoś gracza i nikt nie mógł się przez to poczuć urażony. nie widzę podstawy do nakładania jakiejkolwiek kary. co innego gdy takie określenie jest skierowane bezpośrednio do kogoś za co jest odpowiednia nagroda.

SMOD_Mróz lubi to.
  10. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Brak dalszej aktywności w temacie. Wszystko zostało wyjaśnione. Temat - zamykam.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 stycznia 2014
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.