Perły i złoto za darmo??

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Toro-Toro, 2 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Toro-Toro

Toro-Toro Forumowy żółtodziób

Założyłem dopiero co konto w grze nagle pojawiło sie na nim milion monet i 100k pereł to normalne czy coś nacisnąłem i wystawią mi rachunek do zapłaty.. To normalne ??

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Każdy gracz, który założy konto na nowym serwerze otrzymuje taki bonus na start.

3. Toro-Toro

Ooo miło z ich strony :) Możesz mi doradzić w co powinienem zainwestować te perły i gold ?

4. szamankasc

szamankasc Moguł forum

powiem ci, że takie ilości to chyba na waciki:D
    kup sobie na początek 50f a za perły kasztel rampa

5. wrednygoryl

wrednygoryl Mieszkaniec forum

kto kupuje 50f chyba jakis desperat

6. szamankasc

szamankasc Moguł forum

oblukaj jedno, on właśnie założył konto nie każdy na dzień dobry kupuje 200 młotków z pakietu
    musi jakoś zrobić misje na start ma nie wiem 30 60f? zanim zapełni sloty z misji czymś musi strzelać
    nawet by wziąć super 55f( to jest żałosne na BM) bądź 60f musi jakoś nabić dusze

7. Toro-Toro

Aha czyli ten pakiet powitalny to taki małe nic :) To może ktoś podpowie co powinienem sobie wykupić za realne pieniądze żeby sie w miare grało przyjemnie ?

8. szamankasc

szamankasc Moguł forum

a to zależy ile chcesz wydać:)

9. Toro-Toro

Jakieś 300 zł mogę wydać..

10. wrednygoryl

wrednygoryl Mieszkaniec forum

to lepiej jakies konto kupic niz wydac 300 zl i tak na prawde nic nie miec xd

11. Toro-Toro

Przeszło mi to przez myśl by odkupić od kogoś konto.. Ale kupić wypasione konto i nie potrafić grać? To nie sztuka Kiedyś w to grałem ale było to wieki temu.. Czasy kiedy wyspy bractw dopiero wchodziły do gry. Było tylko 13 map a najlepsze działa były to działa 55f :) Wiele sie od tego czasu zmieniło gra sie nastawiła ewidentnie na kase :( Ale mimo wszystko spróbuje swoich sił

12. MOD_Blendsky

MOD_Blendsky Guest

Zgodnie z regulaminem gry jest to zakazane.
    Masz racje w grze się zmieniło bardzo dużo niektóre zmiany gorsze podwzględem P2W ale widać też dobre zmiany po stronie BP.

Od jakiegoś czasu dostajemy co miesiąc kod na dwie skrzynki Bookora i dużo osób, które normalnie nie inwestują w konto wygyrwa w loterii.
    Ostatni event gdzie zdobywając Kryształowe Czaski mogliśmy zdobyć itemy o wartości przekraczającej kilkaset złoty praktycznie małym nakładem pracy ale musieliśmy zrezygnować z innych misji to też bardzo dobry krok ponieważ dużo osób nie inwestujących w statek mogło zdobyć może nie najlepsze ale zawsze jakieś armaty.
    Powstała też mapa Wspólnoty Narodów tzw. Lew gdzie dziennie można zarabiać bardzo duże ilości pereł i czasem jest bardziej opłacalna niż niektóre eventy (oczywiście jeżeli masz ten 26 poziom pirata).

Gra się mocno rozbudowała i jest co robić nie jest taka prosta jak kiedyś co w mojej opini jest dobre :)

13. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Temat nieaktywny, odpowiedzi udzielone, zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.