Pisownia na czacie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika lolek1989, 19 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lolek1989

lolek1989 Okazjonalny autor

Chciałbym się zapytać kogoś z moderatorów i typa który wprowadził system automatycznego bana na czacie za "WULGARNE SŁOWO". Czy wy i wasze dzieciak jeżeli je posiadacie nie używacie wulgaryzmów? Bez sens i tak to słychać na każdej ulicy!!! można to jakoś wycofać? Chociaż po godzine 22 lub 24 do 6 rano.

2. SCM_Shanti

SCM_Shanti Guest

W sprawie czatu postaram Ci odpowiedzieć na Twoje pytanie. Otóż w regulaminie czatu >klik< oraz w regulaminie gry >klik< jest napisane o całkowitym zakazie używania wulgaryzmów, nawet w formie skróconej.
    Bana za użycie wulgarnych słów otrzymasz albo od systemu, który został stworzony pod regulamin czatu albo od osoby zajmującej się czatem, czyli CM, SCM, BA.

SMOD_*Angua* lubi to.
  3. lolek1989

dobra, dobra. Ale jakis ogranicznik, na to powinien, byc nałozony. Typu ostrzezenie!!! bo nie kazdy jest w stanie powstrzymac i napisac tego co czuje co nie? Dajcie mi tego unbana na święta... Mogłem to też z kropkami i przecinkami napisać gdzie każdy Polak sobie to odczyta. Istna pomyłka.

4. SCM_Shanti

SCM_Shanti Guest

Zasady są jasne, nie wolno używać wulgaryzmów. Co do odwołań od nałożonego bana to należy napisać w tym wątku >klik<. Zakładasz tam temat i piszesz odwołanie. Pamiętaj, zawsze z konta na którym otrzymałeś bana na czat.

5. lolek1989

i tak was nikt nie sprawdza czy pilnujecie tych zasad. Dzięki za link.

6. ßãƦõƞ

ßãƦõƞ Forumowy żółtodziób

Witam, mam problem z główną stroną seafight .Nie wyświetla się prawidłowo , brak grafiki tylko same napisy .Ma to wpływ iż nie mogę normalnie się zalogować . W rezultacie nie można przejść na mapę morza.Czy ktoś ma ten sam problem i kiedy to naprawią ?
    Chciałbym otworzyć 20 okienko kalendarza .

7. lolek1989

wszystko działa prawidłowo!

8. ßãƦõƞ

Ok to szukam przyczyny na kompie. Dzięki.

9. lolek1989

wyczysc ciasteczka oraz flashplayera i przeskanuj komputer tym narzedziem "adwcleaner" i powinno smigac

10. ßãƦõƞ

Restart systemu i działa. Nie bawiłem się z ty zbyt długo. Dzięki za podpowiedzi.

11. Problem rozwiązany.

zamkniety.png

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.