powrót po 2 latach

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Areksis, 21 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Areksis

Areksis Forumowy żółtodziób

Witam wrociłem po 2 latach i nigdzie nie mogę na forum tego wyszukać. Chodzi mi o stronke z opisem wszystkich armat która co daje która lepsza itp woodo miotacze i co tam jeszcze jest :p

2. Zapraszam tutaj:
    https://board-pl.seafight.com/threads/armaty-elitarne.3436/

3. Areksis

No troche siępozmieniało :D TO teraz najlepiej jakbym miał młoty przeznaczenia ulepszone na max poziom?

4. MOD_Bushido

MOD_Bushido Moderator Team Seafight

Niby tak, ale każdy ma swoje upodobania. Ja wole szczerze na max poziom armatki voodoo, chociaż krucho z armatkami u mnie :D

5. 义†ŘØğДĿ†义

义†ŘØğДĿ†义 Stały bywalec

podpisze sie pod tym postem, ale kilka mlotkow dla przyspieszenia salwy tez jest teraz ok - ja mam 25 i widac roznice. Niewiadomo co pozniej wymysla.

6. W kwestii ścisłości to młotki opóźniają salwę a miotacze przyśpieszają :)

MOD_Tesla lubi to.
  7. Kredka69

Kredka69 Młodszy ekspert

8. Areksis

Ale w przypadku jesli będę miał pomieszane armatki to nie będę miał kilka salw? Tylko w zależności od ich rodzaju zmienia sie szybkość strzału i siła salwy?

9. Tak było dawno dawno temu :) teraz jest jedna salwa wyliczona ze wszystkich armat włożonych na statek.

10. Areksis

A jesli chodzi o wroga to z czego najlepiej lać? Chodzi mi o amonicję :) Jest jakis spis kulek? :)

11. Spis wszystkich dostępnych kul masz >>TUTAJ<<. Każdy gracz ma swoja technikę gry, swoje upodobania, swoje ulubione kule więc nie da się jednoznacznie określić które kule sa najlepsze. Zależy to także od statku jaki posiadasz tzn od bonusów do poszczególnych kul które sporo poprawiaja salwę w walce.

12. .BlackSabbath.

.BlackSabbath. Moguł forum

dawaj na ts i wszystko Ci Adi opowie :D

13. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Masz jeszcze jakieś pytania Areksis ? :)

14. robi458

robi458 Czeladnik forum

Ja mam pytanko - czy coś się zmieniło jeśli chodzi o kocioł względem tego co było 1,5 roku temu ? Wrzuciłem niedawno sporo pereł i zauważyłem że nawet nie najgorzej na tym wychodzę. Czy i ile na plus można wyjść z wrzucania pereł w kocioł ? Przykładowo podajcie swoje zyski tylko z pergaminów np po wrzuceniu 100tys czy miliona perełek.

15. Kociołek jest teraz opłacalny w porównaniu do tego co było przed kilku laty. Przykładowo ostatnio wrzuciłem 500k pereł a zyskałem za pergaminy za to pergaminy o wartości około 650k perel + kilkadziesiąt tysięcy kul no i inne dodatki typu teleporty, deszcz, naprawy awaryjne itd.

16. robi458

robi458 Czeladnik forum

Hmm to potwierdza moje wstępne obserwacje. Czyli jakiś tam zysk w perłach będzie zawsze do tego procenty i kadłuby... Nie mam bractwa i na tą chwilę nie wiem na co się zdecydować, na szturmowych ciężko więc pergaminy wydają się chyba najlepszą opcją rozwoju skoro wyjdę trochę na plus z perłami...

SMOD_CHRISTOFORO lubi to.
  17. Odpowiedzi udzielone.
    Brak dalszych pytań.

Zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.