Premka

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika •°°°SCORPION°°°•, 24 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

na ile macie premke ?

1. od 1h do 30 dni

7 głos(ów)
    21,2%
  2. od 30 dni do 90 dni

2 głos(ów)
    6,1%
  3. od 90 dni do 300 dni

10 głos(ów)
    30,3%
  4. od 300 dni do 1500 dni

14 głos(ów)
    42,4%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. •°°°SCORPION°°°•

•°°°SCORPION°°°• Czeladnik forum

2015-04-24 22:08:10Zamówiono 1 x Korzyści Premium przez 1 miesiąc. Powód: Łupy ze skrzyń
    2015-04-24 22:08:09Pakiet Premium zamówiony
    2015-04-24 22:08:05Otworzyłeś tajemniczą skrzynię.

i kiedy to dostane bo to moje pierwsze premium ze skrzyń (tak wiem kajaczek)

2. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

juz powinienes miec przeloguj sie i zobacz czy masz jak nie napisz do suportu ticeta

3. -KoNdZiO0000-

-KoNdZiO0000- Forumowy żółtodziób

System to automatyncznie dodaje do Twojego konta, musisz się wylogować i zalogować i done. Cieszyć się premką na 30 dni. :cool:

4. ςzคгภץฬเςђєг[ยק]

ςzคгภץฬเςђєг[ยק] Naśladowca mistrzów

5. adax75

adax75 Mistrz forum

6. Krzyowiec

Krzyowiec Czeladnik forum

lol....daj troszke tej premki

7. •°°°SCORPION°°°•

a jak sie pisze do supportu :p

8. MOD_Kaki

MOD_Kaki Guest

Na stronie głownej , na dole znajduje się przycisk 'Pomoc techniczna' , klikając w niego powinno pojawić się takie okienko
    w nim wybierasz problem którego będzie dotyczył twój ticket , e-mail na który ma przyjść odpowiedź oraz opisujesz problem :)

>> Tutaj << masz dokładniejszy opis :)

MOD_Nathaniel lubi to.
  9. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

widzę jakaś ankieta o premce :p ale kurcze w żadnym przedziale sie nie mieszczę bo nie mam wcale pramki od dłuższego czasu... a przecież nie będę oszukiwał :D

10. Krzyowiec

Krzyowiec Czeladnik forum

Powiem szczerze ze mam to samo,dzisiaj otworzylem skrzynie Bach premka ale do konta mi niedopisalo,nadal mam 50 dni,czekam na odpowiedz suportu

11. Cos jeszcze w tym temacie? bo owy temat tak srednio aktywny lewo tu sie cos dzieje

12. _DUDI_[PL-]

_DUDI_[PL-] Czeladnik forum

a ja otworzyłem ok 2tys-3tys skrzynek i zadna premka nie wpadła, jedynie co to pare razy szaman na pare dni max 4. a juz nie mówie o pokładzie mojo z kotła hah

13. Bo fakt faktem kiedys tej premki chocb bylo wiecej.. :(

14. •°°°SCORPION°°°•

15. MOD_Bushido

MOD_Bushido Moderator Team Seafight

No to zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.