Sugestie pytanie do icm i tl

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika gumka, 23 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gumka

gumka Czeladnik forum

do teamu poprzyjmowanio wielu graczy zlapanych na oszukiwaniu w grze , mozna ich nazywac oszustami ? bo nie ma w tym obrazy , oszukiwali w grze zostali złapani wiec sa oszustami

I pytanie dodatkowe , jeżeli bigpoint podobno walczy z graczami którzy uzywaja botów i bugów to po co przyjmuje takie osoby do teamu ? bo prawdziwa walka wyklucza promowanie i nagradzanie takich osob funkcją w teamie , prosze o dokładne wytłumaczenie bo ja tego nie rozumiem :D

Ostatnie edytowanie: 24 marca 2015
  2. -υикт-1

-υикт-1 Mieszkaniec forum

kolego po co to napisałes??

3. gumka

gumka Czeladnik forum

Bo chcę otrzymac odpowiedź ?
    ciekawi mnie w czym sa lepsi od graczy którzy nie oszukiwali a nie dostali się do teamu , może zabrakło im znajomości :D
    przy okazji kolego to większośc graczy (tych bez znajomych w ekipie ) jest z jej pracy niezadowolonych , skoro tak to jaki cel ma przyjmowanie do teamu graczy o wątpliwej reputacji ? uczciwym się nie bywa , mozna nim być albo nie :)

4. -υикт-1

-υикт-1 Mieszkaniec forum

teraz dopiero zrozumialem o co ci chodzi ale na to raczej nie dostanie odpowiedzi

5. gumka

gumka Czeladnik forum

Na pewno to pytanie się nie spodobało , ale odpowiedzi na pytania graczy to obowiazek tl czy icm :D

Prosze o potwierdzenie przez kogos z moderatorów forum ze moje pytanie zostało przeslana do odpowiednich osób

Ostatnie edytowanie: 27 marca 2015
  6. Do Ekipy każdy może wejść dobrowolnie, jednak obowiązują nas pewne zasady za których łamanie są ponoszone pewne konsekwencje.
    Jeżeli uważasz że któryś z członków Ekipy jest nieuczciwy napisz do supportu skargę.

7. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Ani GTL ani icom nie musi Ci odpowiadać na to pytanie, z prostego powodu - nie musza Ci sie tłumaczyc :)

Piszesz ze przyjeto do ekipy wielu graczy ktorzy oszukiwali - wymien przynajmniej 3 i oczywiscie podaj dwód na to ze oszukiwali :D

Jeżeli załozyłes temat ze wzgledu na to ze nie przyjeli Cie do ekipy albo chcesz pouzywac sobie bo Twoj wrog jest w ekipie a Ty nie to daruj sobie - i tak sie nikt tym nie przejmie :D

8. gumka

gumka Czeladnik forum

Hmm o jakich zasadach piszesz? owh regulamin ? bo tych na pewno się nie przestrzega , gracze pisza skargi od wielu lat i nic sie nie zmieniło , nie przez przypadek zmieniono regulamin i zakazano publikowania treści ticketów , uczciwy support nie musi sie wstydzic odpowiedzi , polski ma spory problem z transparentnością i przejzystością i musi swoje odpowiedzi ukrywać , daruj sobie takie komentarze od moderatoeów oczekuje tylko informacji czy przekazali moje pytania do odpowiednich osób .masz ochotę dac mibana to prosze bardzo .

Pudło , nie składałem nigdy podania do ekipy :D używanie słowa wróg jest co najmniej nie na miejscu , to słowo kojarzy się z wojna i agresją a to tylko gra i słowo przeciwnik jest odpowiednie :p

Oficjalnie bigpoint walczy wszelkimi sposobami z oszustami widac to w oficjalnych ogłoszeniach , przyjmowanie graczy złapanych na oszuiwaniu i nagradzanie ich funkcja w teamie mało ma z elimonowaniem oszustów wspólnego za oszukiwanie dostaja od bigpoint nagrodę mało wiarygodnie to wyglada może te ogłoszenia maja mało wspólnego z prawda , chciałbym żeby tl albo icm mi wytłumaczyli cel przyjmowania takich osób do zespołu , to tak jakby do policji przyjmowano przestepców , wiarygodnosc takich formacji byłaby zerowa :D jakos nie moge uwieżyć ze zrobiono to dla dobra graczy i nie przyjmowano tych graczy tylko dzięki znajomosciom , temat pytania służy chyba do odpowiadania na pytania i problemy graczy a nie lekceważenia ich i olewania ich .

*tito031977* lubi to.
  9. ___Adrian___

Podaj konkrety a nie same ogolniki:p

10. gumka

gumka Czeladnik forum

Załatw zmiane reg forum tak zeby mozna było wklejac tickety i nie nadązysz czytać :p jakby posty zostawały to bym bana olał :D a tak wyłapie bana i posty zostaną edytowane :D

Ale dam ci mały przykład , na Twiterze albo Facebooku bigpointa spytaj jak masz złożyć skargę na community team , odpowiedza ci że wszystkie skargi również na com możesaz składac przez formularz kontaktowy , żaden polski suport nie będzie ci chciał przyjąc tej skargi , i jaka jest prawdziwa wersja ? :p

a tu zapis z owh dzięki któremu gracze moga składać WSZYSTKIE skargi przez email , oprócz polskiego oczywiście :p napiszesz do innego suportu i skargę przyjma :D

10.2 Użytkownik powinien zareklamować wady w formie pisemnej względem Bigpoint niezwłocznie po ich wykryciu. W celu zabezpieczenia dowodów zaleca się Użytkownikowi kierowanie do Bigpoint wszelkich reklamacji z tytułu wady w formie pisemnej (faksem, listem lub e-mailem).

*tito031977* lubi to.
  11. ___Adrian___

No tak wszystko ładnie pieknie ale nadal nie podałes zadnych konkretów. I odbiegasz od Twoich pierwotnych zarzutów co do ekipy.

A co do składania skarg, czemu chcesz składać skarge na polskiego comunity managera ? Comunity manager nie zajmuje sie tylko i wylacznie SF ale wszystkimi innymi grami BP gdzie jest polska społecznosc, więc tak naprawde SF guzik go interesuje - jako gra i prywatne wasnie graczy.

Jezeli chcesz wysłać skarge na nieudolność i korupcje w polskiej ekipie wyslij ja listownie do siedziby BP w Hamburgu, tylko pamiętaj o konkretnych i rzeczowych dowodach a nie tak " lej na mur ".

12. gumka

gumka Czeladnik forum

Twoje niepomocne paluszki jakoś krzywo stukaja w klawiaturę :D dałem ci przykład w jaki sposób mozesz sprawdzić działanie i wiarygodnośc polskiego suportu :p nie napisałem że chcę składac skargę na com skąd to sobie wziąłeś ? :p , niepisałem tez o korupcji masz lepsze informacje niż ja może podziel się swoja wiedzą :p skargi na ekipe były kierowane do icm i nic nie zrobił a to on za to odpowiada :p

Post dotyczy wiarygodności walki bigpoint z oszustami , sensowności przyjmowania do ekipy tych osób z którymi bigpoint tak mocno walczy że nagradzania ich miejscem w teamie , kompletny brak logiki i spójnosci działania :D .

masz 2 członków ekipy ukaranych banem , wątpliwości chyba juz nie masz że śa tacy w teamie ? :p
    https://board-pl.seafight.com/threads/pytanie-do-tl_mr-incredible-i-wojchilla-2.43050/#post-277754
    https://board-pl.seafight.com/threads/10-000-zablokowanych-kont.8195/page-3#post-43140

13. ___Adrian___

Wiesz, ja doskonale wiem co i jak sprawdzic oraz gdzie i komu donieść - zaleta gry na globalu:D

Bardzo wazną rzeczą jest aby przy składaniu skarg podać jak najwiecej szczegółów aby skarga miała podstawy, wiele skarg niestety jest bezpodstawnych a gracze oczekują cudów i sie zloszcza ze mod i cm sa nadal na stanowisku gdy oni wysłali na nich milion skarg :D Trzeba podjesc rzeczowo i wtedy sprawa wyglada inaczej.

Jak pewnie zauwazyles po czacie i forum nasza ekipa jest dosyc uboga w " członków " wynika to właśnie z tego ze wiele osob jest odrzucanych ze wzgledu na baniki za nagminne uzywanie bugow. W naszej obecnej ekipie jest kilka osób z " przeszłościa " ale oni sa tam ze wzgledu na odpokutowanie swoich win patrz nasz kochany Rudy :D. Osoby z przeszłością sa brane do ekipy po dokladnej weryfikacji kont i zachwania przez odpowiednie osoby - Głównym powodem przyjmowania takich osob jest brak chetnych do pomcy graczom na forum i czacie.

P.S a gdybym Ci ujawnił wszystko co wiem to bys rzucił ta gre w diabły :D:D

14. gumka

gumka Czeladnik forum

To że czasem się zaloguję to nie znaczy ze gram , jednak nie wiesz wszystkiego :p możesz napisac co wiesz będzie przynajmnij wesoło :p chodzi ci o losowanie nagród bokora , i innych konkursach ? :p
    też mogę napisac wiele rzeczy ale nie potrafię części udowodnić :p

Róznimy sie w ocenie według mnie winnymi są : Icm-ek TL-ek i Ba-bole :D z ich strony jest brak kontroli i krycie nadużyć :p
    Ja znam inna wersję , wiele osób nie chce być w takim teamie wiedzac jak on działa , znajomosci i kolesiostwo to dominujące atrybuty w podejmowaniu decyzji :p co z tego że mod czy cm nałoży słusznego bana jak potem ba albo ktoś z ze smod albo scm go zdejmie :D inny przykład cm albo mod z prywatnego konta prowokują graczy a potem nakładaja na nich bany :D gracz napisze skargę i dostanie anonimowa odpowiedź że wszystko było zgodne z regulaminem , dyżurrne punkty regulaminu to prowokacja i trolling :p , dlatego przyjmuje się graczy o watpliwej uczciwości :D pewien gracz zarzucał ekipie oszustwo , został modem i od tego momentu wszystko jest dla niego ok :D to jeden z modów którzy mieli bana na konto :p
    Miejsce w ekipie jest formą nagrody ale dlaczego polski suport i team nagradza graczy złapanycch na oszukiwani w grze , bigpoint walczy z oszustami i jednocześnie ich promuje ? jaka jest prawdziwa wersja :D oficjalne stanowisko bigpoint o walce z oszustami w grze jest mało wiarygodne jeżeli przyjmuje sie takich graczy do teamu :D

ps. już czas na banika czy dacie jeszcze popisać z tego konta :D

Ostatnie edytowanie: 28 marca 2015
    __MLODY__ lubi to.
  15. ___Adrian___

Nie ma powodu aby ktos dał Tobie albo mnie bana, prowadzimy kulturanla wymiane zdan :D

Ja wiem bardzo duzo i potrafie wszystko udowodnic ale pytanie po co ?
    :D To walka z wiatrakami, takie tematy sa powielane latami :D - więc nie ma sensu sie tym przejmowac a nalezy sie cieszyc gra ;p

W wielu punktach sie z Toba zgadzam ale w kilku sie nie zgadzam, jezeli chodzi o czlownkow ekipy z przeszłościa to uwazam ze kazdy zasługuje na druga szanse jezeli tylko chce pomagac innym graczom, sytuacja o ktorej piszesz z Leosiem ciagnie sie od 2 lat moim zdaniem chlopak odkupil swoje winy i jest dobrym Smodem.

Co do nagradzania czlonkow ekipy to roznie z tym bywa, nie kazdy z nich otrzymuje wynagrodzenie - wszystko zalezy od staran i wynikow ;p

Jak dobrze wiesz SF ostatnio troszke sie zmienia i jest " odrobine " mniej graczy niz kiedys to powoduje iz brakuje graczy z " czystymi " kontami, dlatego sytuacja wymaga siegniecia po osoby z przeszłościa, które wykazują cheć współpracy oraz pomocy graczom.

Ostatnie edytowanie: 28 marca 2015
  16. Nie ma podstaw do banowania, jeżeli ci zależy musiałbyś się bardziej postarać :p
    Ogranicz tylko troszkę ilość emotikonów.
    Skoro nie grasz to logicznie rzecz biorąc - o co tyle hałasu?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 marca 2015
  17. adax75

adax75 Mistrz forum

są osoby bez przeszłości i są olewane tak ? , to bez wciskania kitu

18. ___Adrian___

Widzisz wszystko ma swoje zasady rekrutacja na mod / cm tez :)

Jeżeli masz czyste konto bez banikow to duzy plus, ale to nie wszystko wazne jest tez to abys był aktywny na czacie / forum aby osoby zajmujące sie rekrutacją mogły zweryfikować Ciebie oraz Twoja wiedze - nikt ducha w ciemno nie wezmie.

SCM_Shanti lubi to.
  19. gumka

gumka Czeladnik forum

W imie zasad Adrianie :D pod warunkiem że ktoś nie jest pozbawiony kręgosłupa moralnego i jakies zasady ma :p nie pisałem o Leosiu :p jego i innego moda podałem za przykład , prosiłeś o 3 osoby ale bez ujawniania źródła danych mogłem podac tylko 2 osoby :D
    a co do Leosia to mam inne zdanie , niestety ale nie popisał się i zrobił coś co dyskfalifikuje go jako moda , jego i parę innych osób ale o tym za jakiś czas :) święta idą i ina razie jest czas na inne rzeczy :D niedługo wrócę pilnuj zeby tematu nie zamkneli :p

Zapomniałes dodac że spora ilość członków ekipy jest w niej dzięki znajomościom :D a wiedza nie jest niezbędna żeby dostac się do ekipy :p
    zresztą do pełnienia funkcji nadzorujących wiedza nie jest niezbędna , wymgana za to powinna być bezwzględna uczciwość :D

Coś się na pewno znajdzie :p macie dyżurne punkty regulaminu , trollowanie i prowokacje :D a potrafisz mi wytłumaczyc dlaczego mam ograniczac emotikony ? :p bo tobie się to nie podoba ? :D
    To teraz logicznie :D moja aktywnosc w grze jest ograniczona z różnych względów, może zacznę grac aktywniej ale to moja prywatna sprawa ile czasu poswięcam na grę i nie powinno cie to interesować :p

20. Czytam ten temat z zapartym tchem.. :p

___Adrian___ lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.