Pytanie do TL_Mr.Incredible i WojchillA 2

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -*SEA*-, 24 lipca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -*SEA*-

-*SEA*- Forumowy żółtodziób

Jesteś pewna ? z tego co wiem SMOD_Leonardo posiadał Bana za bota... a jednak jest w ekipie, odpowiada na "tickety"... Jak to wytłumaczysz ? hmm...

Jak gracz ma mieć zaufanie do supportu ?
    Rozumiem, że są odgórne dyrektywy na które Wy nie macie wpływu i musicie się ich trzymać. Jednakże nie mogę pojąć jak osoba z banem za bota piastuje urząd SMOD/TM, na to macie wpływ a mimo wszystko trzymacie takiego "bociarza" w ekipie... Później panuje przekonanie, że skoro SMOD pływał na bocie i nic mu za to nie zrobili to i ja mogę...

2. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Jestem pewna. Jeśli dobrze pamiętam sprawa ta była już kiedyś poruszana i wyjaśniona.
    Wszystkie zastrzeżenia/uwagi do ekipy możesz poruszyć w tym temacie -->
    Ekipa - temat do rozmów.

A jeśli masz skargi na konkretne osoby, to napisz proszę do supportu.

3. Aloha!

Jak już koleżanka SMOD napisała temat był kilkukrotnie poruszany.

Po pierwsze, nikt nie powiedział/napisał, że osoby z historią blokad kont nie mogą być członkami ekipy. Takie konta są poddawane głębszej weryfikacji i są częściej sprawdzane.

Po drugie, aby taka osoba mogła być członkiem teamu wymagana jest zgoda kilku osób - a okres od odblokowania konta musi być odpowiednio długi.

Po trzecie, dany SMOD odbył karę i wydaje się nam, że zrozumiał swój błąd.

Temat uważam za zamknięty.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.