Pytanie o : pushing:

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika Aga_Khan, 6 kwietnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Aga_Khan

Aga_Khan Wyjątkowy talent

Bardzo bym prosil o pojasnienie mnie co to takiego ten - pushing - i jak to sie ma do tej gry.

Mam taka ruda kociure, Pusie, ale nie sadze by to o nia chodzilo...:)

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Wszystko masz w regulaminie gry:

4. Niedozwolone uzyskiwanie korzyści: pushing/multiaccounting/farming

4.1. Pushing
    Pushing jest zabroniony we wszystkich naszych grach. Jako pushing rozumiana jest interakcja dwóch lub więcej kont w grze w celu uzyskania wszelkiego rodzaju korzyści dla przynajmniej jednego z tych kont. Pushing dotyczy przy tym zarówno kont w grze, które są używane przez jednego i tego samego użytkownika, jak też kont, używanych przez rozmaitych graczy. Zarząd gry zastrzega sobie prawo do decydowania, czy mające miejsce pomiędzy dwoma kontami interakcje mogą być traktowane jako pushing.

4.2. Multiaccounting
    Multiaccounting, czyli użytkowanie więcej niż jednego konta Seafight przez tego samego gracza, jest zasadniczo dozwolony, pod warunkiem, że między kontami nie dochodzi do wzajemnych interakcji mających na celu pushing. W razie braku zastosowanie się do powyższego możliwa jest utrata wszystkich kont.

https://board-pl.seafight.com/threads/regulamin-gry-seafight.55529/#post-367801

3. Pushing - popychanie (wg. translatora google ) :) Czyli jak ktos kogos lub cos popycha ?! :D

BA_PP187 lubi to.
  4. Aga_Khan

A co jesli sie umowie z kims ze raz ja jemu a raz on mnie bedzie wspieral?
    To co, kolejny banan i inne cuda na kiju?

5. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Bardzo możliwe.

6. Aga_Khan

Taaaa... czystej wody idiotyzm....

7. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

8. Aga_Khan

Dziekuje Ci ;)
    Zwlaszcza za dokonanie zapewne niezamierzonej rzeczy. Wskazania ze co do platnosci sa rowni i rowniejsi i to juz od lat.

Gracz w Niemczech korzysta z serwera proxy / VPN, aby oszukać system Bigpoint i potwierdzić swoje położenie w Turcji, w celu skorzystania z niższych ofert cenowych.

Proste pytanie:

Z jakiej racji bedac w Polsce czy w Niemczech mam placic wiecej za to samo co gracz w Turcji?

A podobno wszystkich graczy BP traktuje rowno, bez faworyzowania... ;)

Tak na marginesie, BP majac siedzibe i bedac firma zarejestrowana w Niemczech podlega przepisom niemieckiego prawa handlowego. A tam jest cos o nieuczciwych praktykach itd, itp...Nieprawdaz?
    Nie mam zamiaru ciagac sie z BP, pisze to tylko po to by wreszcie dotarlo do was ze procz praw macie rowniez obowiazki/podobnie jak gracze/i wypadaloby sie z nich wywiazywac.
    Skoro prowadzicie akcje - jako BP - przeciwko tym automatom, puschingowi itd. to nie robcie tego "na raty". Nie na zasadzie dzis scigniemy tych a tamtych moze za miesiac. Zrobcie to raz a dokladnie bo ponoc macie dane WSZYSTKICH uzywajacych np. automatow.
    Ponadto mocno nie w porzadku jest ze strony BP takie postepowanie jak w dniu wczorajszym. Grupie graczy odebrano to czy tamto. Ok. Pozniej mamy komunikat ze nastepnego dnia dolozy sie tym graczom jeszcze dodatkowo debufa. Tylko dlaczego okreslonej grupie?A zostawiamy innych w spokoju?
    Aaaa... cos tu zaczyna brzydko pachniec takim bozkiem...Mamonem...;)
    Ale co tam jedziemy dalej

To co? jak debuf sie skonczy to dolozymy kolejnego bo kiedys, cos, ktos...?

Kiedys, dawno temu satyryk Jan Pietrzak - w odniesieniu do czasow gierkowskichco prawda -uzyl na scenie okreslenia PIJANY SEN CHOREGO IDIOTY... Utkwilo mi to w pamieci i gdy tak patrze na to co BP wyprawia cisnie mi sie ono na usta.

Taka na koniec uwaga:
    Personalnie nic do nikogo nie mam, nikomu nie jestem wrogiem.
    Nie zycze sobie tylko byc traktowanym jak osoba drugiej kategorii. - wide ceny tureckie a niemieckie.To juz jest ponizej pasa...

9. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

A ja po raz kolejny ... piszesz zróbcie, dajcie, do was itp... nie wiem kogo masz na myśli bo jeśli członków ekipy SF, którzy są jedynie "przekaźnikiem" w obie strony to ponownie informuję, że my nic nie zrobimy w sprawie debuffów lub innych kar. Nie prowadzimy żadnej akcji, a z obowiązków jak sądzę wywiązujemy się należycie, gdyż robimy to do czego jesteśmy uprawnieni.

10. Aga_Khan

Wiem o tym. Moja wina ze uzylem nieszczesliwej formy lecz naprawde do ekipy tutaj nie mam pretensji jako takich. Prosze tego nie odbierac w tej formie.

11. ☣ɱøŋѕтєя☣

☣ɱøŋѕтєя☣ Okazjonalny autor

jak chcesz to podam Ci adres tej rudery bp ;d

12. Aga_Khan

Drehbahn 47-48? Znam... Kiedys gdy jeszcze moglem prowadzic samochod bylem tam w okolicy. Taki koszmarek..

13. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

Oj to nie taka rudera :p

14. Aga_Khan

No nie... ale koszmarek