Skrzynie Bokora

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -kropeczka-, 2 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -kropeczka-

-kropeczka- Forumowy żółtodziób

zakupilam skrzynie puchar sie skonczyl co mam zrobic nie mam pucharow i kasy tez nie co mam zrobic i gdzie pisac o pomoc na ten temat

2. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Jeśli wrzuciłaś skrzynie przed losowaniem "majowym" pucharu to wzięły one udział w losowaniu głównym a także zapewne otrzymałaś nagrody gwarantowane po wrzuceniu każdej ze skrzyń. Jeśli jednak kupiłaś skrzynie przed losowaniem lecz nie wrzuciłaś ich do pucharu zostaną one automatycznie wrzucone przez system po losowaniu głównym lecz nie będą brały w nim udziału ( brak szans na nagrody główne ). Zdaje się że o to chodzi, jeśli dobrze Cię zrozumiałem. W każdym razie kiedy dana "edycja" pucharu się kończy zakładka znika na jakiś czas aż do rozpoczęcia kolejnej "edycji" w tym przypadku kolejna będzie czerwcowa i zapewne rozpocznie się niebawem. Natomiast w przypadkach gdy kupiłaś coś w dziale płatności i nie zostało to przypisane do twojego konta radzę zwrócić się z tym do pomocy technicznej, tutaj znajdziesz odpowiedni formularz (klik)

3. Cos jeszcze w temacie?

4. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Odpowiedź udzielona, brak dalszej aktywności w temacie - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.