strasznie mi scina nie da sie grac

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika widmo, 7 stycznia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. widmo

widmo Czeladnik forum

witam nie wiem dlaczego ale cały czs mi scina gre mam nie wiecej niż 10 FPS w grze/
    opis laptopa toshiba satellite-l450d karta graficzna radeon HD 3200,pamiec 4MB.procesor AMD ATHLON X2 ql-65
    windows 7home premium 32bit. format zrobiłem sterowniki wszystkie od wszystkiedo . przegladarki wszystkie sprawdziłem nowe stare te naj bardziej popularne i te mniej
    i nadal scina wszystkieprogramy w tle pozamykane jedyne programy włczone to TS3 i przegladarka internetowa może kto mi pomoże ustawic i co kolwiem bo ja już nie mam siły nie da sie grac pozdrawiam

dodam ze w ustawienich programu adobe flash player mam włczone przyspieszenie sprzetowe i pasek przestawiony całkiem na prawo na 10mb

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 stycznia 2014
  2. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

To spróbuj może i TS wyłączyć.
    A połączenie z netem jest ok?

3. widmo

widmo Czeladnik forum

połaczenie z netem jest ok a gra z ts czy bez niego też scina
    nie mam pomysłu już powinno być wszystko ok a tak nie jest

4. chriisss89

chriisss89 Mistrz forum

To w 90% wina serwerów BP

5. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Hmm to spróbuj może pozmieniać w opcjach na mapce jakość na niską, odznacz otoczenie, animacje te zbędne itd. Nawet jak wydaje się że z tym powinno być ok, to warto spróbować.

6. widmo

widmo Czeladnik forum

mam ustawienie na minimum juz sam nie wiem co zrobic poprostu nie da sie grac

7. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

To spróbuj napisać do pomocy technicznej. Może doradzą Ci co jeszcze można zrobić.
    -->Formularz kontaktowy z supportem – Poradnik

8. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

widmo czy już rozwiązałeś swój problem?

9. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Brak dalszego zainteresowania tematem.
    Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.