To forum

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ..-Leon..FR-..PL-, 4 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ..-Leon..FR-..PL-

..-Leon..FR-..PL- Okazjonalny autor

dlaczego o wszystkim piszą na jakis forach pobocznych nieoficjalnych że będą eventy czy update ? z tego forum nic nie da się dowiedzieć wczesniej.

2. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Poniewaz " To " forum jest od oficjalnych informacji a nie od plotek. Tu sa zawarte wszystkie informacje wystarczy uwaznie czytac :)

3. ..-Leon..FR-..PL-

to ci mowie że dodadza nowy przedmiot dragon fire oraz będzie event zemsta calipso :)

Caps off.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 4 lutego 2015
  4. ___Adrian___

Fajnie :D ale to nie zmienia faktu ze to nie jest oficjalna informacja :) i na tym pic polega :)

5. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

A podasz link do twych informacji?

6. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Żadnych linków proszę nie podawać z nieoficjalnymi informacjami. Takie info będzie odpowiednio nagrodzone.

7. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

W takim razie należałoby przeprosić z mojej strony. Niewiedza też jest negatywną cechą.

8. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Człowiek uczy się całe życie. Jak się zapomni, zawsze można wrócić do tego--> Regulamin forum

9. ..-Leon..FR-..PL-

nagrodzone banem za to że wiadomo o evencie wczesniej... fakt z nieoficjalnej strony... ale zazwyczaj w niemalże 100% sie ich prognozy sprawdzają.

Widzę że Team Seafighta nie może przełknąć badyla w gardle ponieważ albo mają narzucone od góry żeby nie informować graczy o evencie albo Team Polski sam nie wie co jeszcze będzie :)

Nawet tutaj widać że Polska to zacofany kraj.

10. chriisss89

chriisss89 Mistrz forum

Taka prawda mamy forum zacofane na wszystkich serwerach seafight najlepsze ze niby od wczesniejszych informacji mial byc klub TGC ktory od kilku lat nie dziala i żadnych informacji na ten temat nie ma kto wie co bedzie w najblizszym czasie niech nie wkleja tu na forum bo wiadomo co dostanie lepiej poinformowac innych na ts.

A chcialbym uzyskac informacje co sie dzieje ze klub TGC nie dziala.

11. ___Adrian___

Bla bla bla :D

Gdybyście zadali odpowiednie pytanie typu : " dlaczego na roznych forach informacje pojawiają się o różnych godzinach czy dniach to byście wiedzieli że to co piszecie obecnie nie ma sensu. Pamiętajcie wszystko ma jakąś przyczynę .

12. chriisss89

chriisss89 Mistrz forum

I jak udzieli mi ktos odpowiedzi na moje pytanie czy ekipa dalej bedzie omijac ten temat a zajrza jedynie aby napisac cisza w temacie zamykam???

13. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Nie mamy takich informacji co do TGC.

14. ___Adrian___

Na informacje z TGC ma wpływ tylko i wyłącznie BP, informacje są przekazywane raz na jakiś czas a nie przy pierwszym lepszym evencie. TGC graczom głównie kojarzy się z dodatkowymi bonusami i informacjami od czasu do czasu, ale głównym atutem należenia do TGC jest to iż tickety są traktowane z priorytetem i są rozpatrywane przez TL oraz community managera a nie tak jak zwykle tickety przez TM.

15. chriisss89

chriisss89 Mistrz forum

Nie wysilaj sie bo to co piszesz to kazdy wie ja sie pytam dlaczego nie dziala od 2-3 lat.

16. ___Adrian___

Działa :)
    Pamietaj ze w TGC sie bywa, to nie jest stala opcja.

17. chriisss89

chriisss89 Mistrz forum

Wiem ze sie bywa jak ostatnio pytalem support dalej jestem w TGC.

Wlasnie dostalem wiadomosc z supportu i jestem czlonkiem TGC lecz od dawien dawna zadnej informacji z owego klubu nie dostalem.

Ostatnie edytowanie: 11 lutego 2015
  18. Zamykam- brak dalszej wymiany zdan i zapytan

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.