Uszlachetnianie 50f za złoto

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kemoT, 11 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kemoT

kemoT Książę forum

Witam
    kiedyś była możliwość uszlachetniania 50f za złoto, czy taka możliwość jeszcze wróci w jakieś specjalne dni czy była to akcja tylko jednorazowa?

2. Tak można, jest to opisane >>TUTAJ<< jednak bardzo rzadko ta opcja była dostępna.

3. kemoT

kemoT Książę forum

A może z racji że są to już armaty "przestarzałe" wprowadzić możliwość ich uszlachetniania w każdej chwili, bez konieczności czekania na jakieś specjalne dni, z którymi szczerze nawet się nie spotkałem poza tym na samym początku. Moglibyście podrzucić taki pomysł górze?

4. W sumie dobry pomysł - skoro armaty Voodoo, miotacze i młoty można uszlachetniać w każdej chwili to czemu z tymi ma być inaczej.
    Przekazuję

5. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

A nie szkoda zlota ;)
    Te armaty kupuje sie na początek a potem wymienia ;)
    To już lepiej nakupić pustaka zarobić trochę pereł i uszlachetnić te lepsze ;)

6. kemoT

kemoT Książę forum

Moim zdaniem uszlachetnic 50f to nie problem a efekt w rozwijaniu konta bedzie lepszy niz jakbym powoli uszlachetniał te lepsze bo tu raz dwa mam 20% szans na krytyka małym kosztem a z lepszymi armatami muszę się dłużej bawić.

7. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

A potem i tak je wymienisz ;) i zaczniesz zabawę w uszlachetnianie od nowa :p
    Ale zeby nie było ze jestem przeciw ;) to niech to wprowadzą i za jakies pół roku daj mi znać czy naprawdę się oplaciło ;)

8. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Czy są jeszcze jakieś pytania odnośnie tego tematu ?

9. kemoT

kemoT Książę forum

Nie mam więcej pytań :D

10. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

W takim razie zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.