Mam Problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kuna333, 21 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kuna333

kuna333 Forumowy żółtodziób

Nie grałem w te gre od 6 lat i po tym czasie sie zalogowałem czy dało by rade żeby mi ktoś pomogł sie w tym zorientowac był bym dozgodnie wdzieczny :)

2. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

To przez ten czas tyle się pozmieniało że można by książkę napisać ;) a nie parę zdań na forum ;) ale jak czegoś nie wiesz to radzil bym pytać CM ów bo od tego są :p albo jesli ich nie ma to innych graczy poprzez TSa albo jak nie masz to poprzez czat :) myślę że powinni pomóc ;)

3. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Przez ten okres nastąpiło wiele gruntownych zmian w grze :).
    W kilku zdaniach będzie bardzo ciężko przybliżyć ogrom zmian, ale postaram podać Ci najpotrzebniejsze linki do tematów w FAQ-u, które pozwolą Ci się lepiej zorientować po przerwie (Niestety będzie trochę lektury do przeczytania ;)).
    Poradnik początkującego pirata.- to tutaj znajdziesz informacje na sporą część nurtujących cię pytań.
    Warto zajrzeć i poczytać też o kasztelach i ich koszcie,talentach,transmogryfikacji na czym polegała i co nowego wniosła do rozgrywkikotle z Aruby,bestiariuszu, czy też bezpiecznym pocie, gdzie jest coraz więcej przenoszonych funkcji gry.
    Wiele ciekawych i pomocnych porad od graczy znajdziesz tutaj.

SMOD_*Angua* lubi to.
  4. adax75

adax75 Mistrz forum

5. Odpowiedź udzielona.

zamkniety_new.png

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.